Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MÉH Telep/Roncstelepen lehet...

MÉH Telep/Roncstelepen lehet ilyeneket?

Figyelt kérdés

Először is lehet kihozni cuccokat egy MÉH telepről? Ha igen:

Fal díszítésére rendszám kéne, és ilyet MÉH telepen/roncstelepen lehet találni? Tehát hogy ott úgy van az autó/motor, és a rendszám nincs róla leszedve, és én meg leszedem, és kihozom? Vagy ezt nem lehet?

Esetleg még Pedálos Moszkvics kéne, vagy arra alkatrész. Mekkora az esélye, hogy ilyeneket találjak egy MÉH telepen?

2013. jan. 2. 22:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mindegy hogy milyen rendszám, dísznek kell, azt kész :D

Van is a faluban egy emberke, aki angol autókat hoz be/szed szét, és még rajta van azokon a rendszám, majd megpróbálom elkérni tőle, hátha odaadja...

Amúgy motorokról még tényeg le lehet szedni a régi rendszámot (már ha találsz), a szomszédom a szabad ég alatt rohaszt egy MZ-t, és azon még régi rendszám van!

2013. jan. 3. 23:32
 12/19 anonim ***** válasza:

A régi motorokról azért nem jó leszedni a rendszámot, mert ha valakihez papírok nélkül kerül aki felújítaná, akkor csak a rendszám alapján tudja keresni a tulajt.

Van itthon 4 Pannoniám, amiknek semmi papírja - ha a rendszámot rajta hagyták volna, akkor lenne mi alapján érdeklődni.

2013. jan. 4. 07:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát az emberek nagyrésze a MÉH telepre azért visz motorokat, hogy kidobja, ha nem kell, a gyűjtő meg ha megtalálja, és elhozhatja, akkor kap az alkalmon. Ilyenkor max annyit tudsz csinálni a Pannóniáiddal, hogy veszel még 1-2-őt, aminek forgalmija van, aztán abból a 4-ből táplálod. Vagy alkatrészeire bontod, és úgy adod el. Mostanában amúgyis elég kelendőek a Pannónia/Danuvia alkatrészek...
2013. jan. 4. 14:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Amúgy alvázszám, vagy ilyenek nincsenek rajta? Azok alapján nem lehet lenyomozni?
2013. jan. 4. 17:12
 15/19 anonim ***** válasza:

A 2 betű 4 szám papíralapon van, és csak rendszám szerint tudnak keresni. A Pancsi alkatrészeket csak magas áron hirdetik, valójában 40-50 ezer egy komplett motor. Amiből legyen 10-14 a blokk ha működik, az ár többi része meg a többi holmi...

Én nem veszek több Pannoniát, elég volt... :D Max. ha valami nagyon jó vétel lesz. Vagy ritka típus. Most valami 4üteműt keresek, Simson 425, BMW, ilyenek. De múltkor egy bácsinál mintha IFA BK350-et láttam volna, csak még nem volt időnk beszélgetni. :) Az kellene, boxer, kéthenger és kétütem. Fenomenális szívás lehet felújítani. :D

2013. jan. 4. 18:34
 16/19 anonim ***** válasza:
*mármint papíralapon a nyilvántartóban. Tulaj neve, alváz, lakcím alapján kizárt dolog megtalálni.
2013. jan. 4. 18:35
 17/19 A kérdező kommentje:

Hú, emlékszek egy történetre, amit a multkor szerelt egy motoros haverom! Apjának volt egy TÖKÉLETES állapotó Pannóniájuk, igaz, lejárt műszakival. Akkor még nemigen tudták, hogy mennyi egy ilyen állapotú Pannónia ára, ezért 50.000-ért feltették, 20 perc múlva csörögtek, hogy fél óra múlva ott vannak és már hoznák is el.

Azóta előtte megnézik az árát, aztán adják el :D

2013. jan. 4. 19:19
 18/19 A kérdező kommentje:

(Elcsesztem)

*Múltkor mesélt

2013. jan. 4. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyen, ha az ember sűrűn szippant benzibe :P :DDD
2013. jan. 6. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!