Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MÉH Telep/Roncstelepen lehet...

MÉH Telep/Roncstelepen lehet ilyeneket?

Figyelt kérdés

Először is lehet kihozni cuccokat egy MÉH telepről? Ha igen:

Fal díszítésére rendszám kéne, és ilyet MÉH telepen/roncstelepen lehet találni? Tehát hogy ott úgy van az autó/motor, és a rendszám nincs róla leszedve, és én meg leszedem, és kihozom? Vagy ezt nem lehet?

Esetleg még Pedálos Moszkvics kéne, vagy arra alkatrész. Mekkora az esélye, hogy ilyeneket találjak egy MÉH telepen?

2013. jan. 2. 22:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Rendszám elvileg nem lehet rajta, a pedálos moszkvics meg szerintem rettentő ritka. De bemész egy összegért el lehet hozni onnan dolgokat.
2013. jan. 2. 22:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Értem. Csak mert láttam jópár olyan képet, amin az autó áll a MÉH telepen, meg bontóban, és van rajta rendszám.
2013. jan. 2. 22:28
 3/19 anonim ***** válasza:

Úgy kell kérdezni,hogy megfelelő választ kapj../+némi készpénz/

Puszira nemhiszem hogy guberálhatsz,hiszen akkor mindenki hátizsákszámra vinné ki a cuccokat..

Pedálos Moszkvicsot találsz az ecserin,de horror áruk van.

2013. jan. 2. 23:01
 4/19 A kérdező kommentje:

Azt azért gondoltam, hogy nem ingyen van! :D

Nem tudom, hogy nálad mennyi a horribilis ár. Nekema csak alkatrész kéne...

2013. jan. 2. 23:09
 5/19 anonim ***** válasza:

Valahol lehet guberálni, de vannak olyan helyek, ahol nagyon gyanakodva néznek rád. Pedig milyen jó dolgokat lehet találni. Múltkor pont egy nagy halom Pedálos Moszkvics mellet mentem el egy ilyen telepen :DDD (na jó ez csak vitz)

2-3-szor is magasabb az ár, mintha behoznád a vasat, de ha pl. találsz egy jó satut vagy valami használható dolgot, akkor arra egyedi árat képeznek. Nemigen lehet előre megállapodni. Ha találsz egy rossz, szénné vágott lemezt, arra pl. a vaslóban képesek úgy nézni, mintha egyenesen egy repülőgép centroplánjából vetted volna ki, mint 0 órás alkatrész. Találtan múltkor egy tök jó pákatartót, 50 forintit kértek el érte. Pedig beszállított hulladékként 10 se lett volna szerintem :P

2013. jan. 2. 23:18
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem adnakki rendszámot mivel nincs is. nem adhat le se senki ilyen helyekre rendszámos autót. Bontóba se adható le. Egy cirkusz ha leadják mert akkor a hivatalban a rendszámot és az autót ki kell vonni forgalomból.

Roncstelepen épp autót nemigazán lehet találni. Max ha aznap visznek valamit. de vágják is szét törik zúzzák. Lehet vásárolni pár dolgot a telepekről de inkább csak csöveket oszlopokat tesznek félre. Nemigazán éri meg hogy őszinte legyek mert az új se sokkal drágább.

Bontóban régi autót nemigazán találsz csak olyat ami kelendő. A vateraán tudsz szép külföldi rendszámtáblákat venni. Van egy ilyen rovat benne. És használtautó.hu -n hamarabb találsz régi autót és alkatrészt.

2013. jan. 2. 23:30
 7/19 A kérdező kommentje:
Van egy "Csodás guberálás" nevű fórum. Na ott amiket felraknak, azok nagyrésze MÉH telepi, és néha tök fasza cuccokat hoznak el. Végülis tényleg MÉH telepeken jó cuccokat találni, akárki mond bármit is. ( Multkor a haverom elhozott egy Babettát, és csak pár ezer Forintot költött rá, és működött! Meg Egy csávó felrakta a fórumba, hogy elhozott 3 Pedálosat (mázlista).
2013. jan. 2. 23:31
 8/19 anonim ***** válasza:
El kell menni, szét kell nézni... van mindenféle dolog, amit csak elképzelni tudsz, meg olyan is amit nem tudsz :) az árakat meg majd ott találják ki egyértelműen, ami attól függ majd, hogy mit akarsz elvinni.
2013. jan. 3. 01:56
 9/19 anonim ***** válasza:

Felénk a fémtelepek feléről nem lehet elhozni semmit, pl. méteres betűkkel ki van írva, hogy az eladás megszűnt...

Rendszámot nem nagyon fogsz találni, esetleg ha régi motort kompletten tolnak be - de mivel egyre jobban ismeri az áraikat mindenki így inkább eladják többért alkatrésznek.

Pedálos Moszkviccsal szintén, annak nagyon felment az ára, ugyanúgy mint a lemezgyári játékoknak.

Milyen rendszám kellene?

Eladó rendszámot (2 betű 4 szám) találsz eladót szinte akármennyit - csak pénzért. Nekem is van idehaza pár darab, amiket én szedtem le motorokról. De azok természetesen nem eladók, hiszen megvan hozzájuk a motor is.

Egy ismerősömnek van vagy tucatnyi régi rendszáma amiket a 80-as években szétbontott motorokról/autókról szedett le...

2013. jan. 3. 08:18
 10/19 anonim ***** válasza:
Rendszámokat bontókból tudsz szerezni, de csak külföldieket. Mostanság főleg az angolból van sok.
2013. jan. 3. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!