Szerintetek gáz ha egy srácnak smartja van?
Figyelt kérdés
Szerintem annyira nem, bár sokan azt mondták hogy igen. Szerintem vagányabb mint egy corsa, vagy swift. Milyen benyomást keltene a csajoknak? Eddig mind komoly prémium kocsijaim voltak, de azok az idők elmúltak. 26 F2013. jan. 2. 19:23
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem gaz. Ferfiasabb, mint egy Vespa, megiscsak egy auto :) ... en ugyan inkabb vettem egy BMW-t :) PUA szempontbol is jo lehet a SMART, egyfajta peacocking eszkozkent is bevallhat, hamar csajozasrol volt szo. Mondjuk egy Swift praktikusabb ha nyaron Balatonra vinned a kiszemeltet...
12/13 anonim válasza:
Szerintem a smart egy fos. És semmiképpen sem hetero.
Annyiért már valami normális autót is vehettél volna. Amúgy pedig aki autóval, mittudoménmivel akar csajozni annak úgysem fog bejönni, mert nincsenek belső értékei...
13/13 anonim válasza:
szerintem nincs vele semmi gond. most láttam nem rég a discovery-n hogy Vlagyimir Klitschko is egy smartot tuningoltatott fel csajozó autónak... amugy meg persze mindenki azt mondja hogy bmw-t meg mittomén mit venne inkább de 400 forintos benzin árnál már nem az a lényeg hogy minél nagyobb legyen...szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!