Hasonlóra gondoltam, főleg a hangja tetszik. Olyan kellene, ami bírja a hosszabb esetleg 2-300km-es túrákat is gond nélkül és kényelmes. Eddig Simsonnal motoroztam, de tartom magam annyira érettnek, hogy ne húzzam a gázt ész nélkül. Ezek a túra motorok amúgy sem annyira veszélyesek. A sportmotorok jobban tetszenek, de azon nem tudnám megállni, hogy ne húzzam neki.
Milyen motor lenne nekem megfelelő? max 400ezer forintot szánnék rá. És milyen papírmunkával jár, ha veszek egyet? Ugyan az, mint egy autónál?
na ez az amit sosem vegyél. kis ccm-es soros 4 hengeres. nekem volt. megszívtam. ezzel nem azt mondom hogy ez rossz de inkább kerüld el. bocs hogy rontom a bizniszedet
2013. ápr. 17. 20:52
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Úgy dönöttem, hogy inkább vagy 1 vagy 2 hengereset veszek. Ezek a sportmotorok nem nekem valók. etszenek nagyon, de nem udnám kihasználni, én meg nem az a fajta vagyok, aki közúton megy 200-al. A 250-es ETZ bár jóval olcsóbban lehet kapni, mint a rá szánt keret, de lehet hogy az lesz, vagy egy Jawa 638 Twinsport. Aztán 2 év múlva lesz A korlátlan jogsi és akkor majd veszek nagy drága motort.
2013. ápr. 17. 20:59
15/20 anonim válasza:
A java 638-asok is nagyon jó gépek!ETZ mellett azokat is nézegettem,de aminek minden rendben és pappirokkal is okés az nagyon drága,legalábbis az Én pénztárcámnak.Na meg fogyaszt is,viszont bitang erős.
A kawaskiról meg lehet azért van olyan rossz véleménye az egyik válaszadónak,mert ő nem úgy használja a motort ahogy kéne.Rendes szervizzel normális használattal kinyírhatatlan a motor.De ha állandóan nyelezed,nem tartod rendesen karban akkor az összes motor szét fog hullani az ember alatt és szerintem szét is hullik mert nem hiába károg itt rosszakat a gépről.
2013. ápr. 17. 21:05
16/20 Hadzsib válasza:
Honda CB 500x vagy f bár én az x re voksolok.
2013. nov. 4. 16:51
17/20 anonim válasza:
Ugyan már régi a kérdés, DE:
Annyit fűznék hozzá halkan, hogy A korl. (25 kw) jogsival motoroztam 6 évet, egy 29 Kw-os motorral. Csomószor ellenőriztek a rendőrök. Még csak meg sem jegyezték, hogy ez kicsit erősebb, mint kéne. Ennyire ők sem g*cik. Pár kw-on a kutya sem sz*rakodik. Én A2-vel simán vennék 38 kw-ost és mennék vele.
2014. márc. 29. 21:51
18/20 anonim válasza:
400 köbcentis motorokkal vigyázni, azok általában japán belpiacos cuccok, így hivatalosan Európában nem árulták ezeket, tehát pótalkatrész beszerzés, és ár erősen szopás lehet. A ZZR400 is ilyen belpiacos, de mivel nagyon sok kerül az EU-ba ott talán nincs ilyen szívás.
2014. nov. 12. 23:04
19/20 Suzukisati válasza:
Egy nagy baromság amit páran összeírkálnak itt. Tudom hogy már rég nem aktív ez, de nem bírom ki hogy ne írjak. Szóval, nekem volt egy zxr250-em, 93-as, már az újabbik fajta. Közel 8ezer kilómétert motorozgattam el vele nem sajnálva de vigyázva rá és gumi/fékbetét stb kopóalkatrész cserén kívül semmi baja nem volt! Páran kicsit félre értelmezik azt hogy ha egy ilyen sor négyes 250-es gép széthullik akkor azt jelenti hogy az egy szar meg egyéb...Nem a motor szar meg a konstrukció hanem az aki előtte pörgette 18-19ezerig!! Lehet kifogni jó állapotút belőle, asszem most van fent hasznaltauton is egy. Arról nem beszélve hogy vannak a 250-400-as egy hengeres 'társak' amiknek a hangjuk egy kínai 4t robogó hangjára hasonlít és annyi erő van bennük hogy a régi kis Mitommal megvertem volna őket, nem hogy egy zxr-rel. A mai kis hoki Cbr250 meg affélékről ne is beszéljünk...:) Ja...így volt a Mitoval is hogy sok okos mondta hogy ne vedd meg szar 2t! Hamar megragad, szervízigényes bla bla...Nem hallgattam/hallgattunk rájuk és lett egy tökéletes Mitom aminek azinten nem volt baja. (jaj de szerettem vele csajozni anno:) ) Na a lényeg az, hogy ki kell fogni a2-be egy jó állapotú zxr250-et (szerelővel elmenni érte) és mikor majd hozod haza nem akarsz róla leszállni, hallgatni fogod a hangját és direkt 20percig fogod járatni csak hogy élvezd:)) Csajok is imádni fogják ha elszúrod neki finoman;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!