Ez az akkumulátor jó minőségű?
Varta silver dynamic, 74Ah, 750A indítóáram.
Szervizben rámérve a régi akksimra, mondták, hogy a feszültsége még jó, de az indítóárama már gyenge, ezért lassan jó lenne cserélni.
Most a hidegek alkalmával én is észrevettem hogy kicsit már lassabban is tekeri az önindítót.
A fenti példány jó minőségű? Nem sokkal drágább mint pl a teszkós S3-as.
a varta az nem olyan rossz minőségű akksikat gyárt.
de az, hogy csak két évet bír ki nagy hülyeség, kibirja akár a háromszorosát is(6 év)
Ha egy viszonylag fiatalabb dieseled van, akkor abba idealis, egyebkent lehet eleg lenne, valami kisebb es olcsobb akku is, mert ez kb 30 ezer kereskedesben.
Ha a szervizben olcsabban beszerelik, vagy meger neked ennyit, akkor nyugodtan vedd meg.
7 éves dízel.
Szervizben azt mondták, hogy ennél kisebb kapacitásút ne vegyek hozzá.
A hasonló kapacitású olcsóbb, kevésbé márkás akkumulátorok is ilyen 23-25e környékén kezdődnek.
25 vagy 30, az már majdnem mindegy. De olyan gazdag azért nem vagyok hogy az olcsót vegyem.
De végül nem ezt vettem, hanem egy Bosch S5-öst 77Ah-s változatban.
Bosch es Varta kb ugyanaz, csak a cimke mas.
Az hogy mennyire teker az onindito inkabb az inditoaram hatarozza meg, bar dieselnel a hosszu izzitashoz is tobb Coulomb jut egy nagyobb kapacitasu akksibol.
Igen, mindegyiket a Johnson Controls gyártja. Sőt előtte most Perion akkumulátorom volt, erre is ez van írva gyártónak.
Az indítóárama a réginek 680A volt, de mondták hogy rámérve már ez alatt van. A feszültséget kijelzi az autóm. Ma reggel 11,1-11,2V volt már csak benne. A töltésem meg 13,5 körül van ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!