Vettem egy kocsit hobbi célra és nem irtunk adásvételit! Most el szeretném adni, és ha eladom akkor az új tulaj rátudja iratni a nevére?
" nem irtunk adásvételit!"
akkor most nálad lehet, hogy van egy lopott kocsi? ,mert ha nincs adásvételi akkor nem lett átíratva eredetiségvizsgálat stb . van forgalmija ?vagy adtál valakinek X ft-ot és te kaptál egy kocsit+kulcsot ,és most azt akarod valakinek eladni ami nem is a tied ? ( boccs lehet én vagyok a hülye ,de nem értem )
És ez a kocsi ki van vonva a forgalomból?
Régebben ki lehetett anélkül hogy leadtad volna, de az elmúlt pár évben csak bontási igazolással - ha az utóbbi eset van, akkor bolond lenne az eladó adásvételit írni, hiszen itt valakinek komoly összegű büntetést kell majd fizetnie...
Akkor hogy írattad a nevedre? Az átíráshoz már elég rég óta kérik az adásvételit.
Ha pedig nincs a neveden, hivatalosan nem is a tiéd. (Nézd a jó oldalát, a letrafiznak, nem neked küldik a csekket! :))
"Akkor hogy írattad a nevedre? Az átíráshoz már elég rég óta kérik az adásvételit.
Ha pedig nincs a neveden, hivatalosan nem is a tiéd. (Nézd a jó oldalát, a letrafiznak, nem neked küldik a csekket! :))"
Ja, és ha megállítják, és kérik az üzembentartóit? Akkor mit csinál?
"Ja, és ha megállítják, és kérik az üzembentartóit? Akkor mit csinál?"
Ezt mért tőlem kérdezed? Nem én tettem fel a kérdést és nincs is ilyen autóm.
"Ezt mért tőlem kérdezed? Nem én tettem fel a kérdést és nincs is ilyen autóm."
Mondjuk azért mert baromságot írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!