Jó autó a Skoda Octavia? Milyen a dízelje? 3-4 évesen érdemes venni? Szerviz, alkatrész milyen áron van hozzá?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 17:20
1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nem vennék Skodát. Sokkal inkább Volkswagen, vagy Audi, vagy Seat.
2/2 petfol válasza:
Nekem Skoda Octaviam van. Műszakilag annyira hasonló a Volkswagen Audi Group (VAG) más autóihoz, hogy az alkatrészek jó része csereszabatos.
Az octavia egy alapetően megbízható, jó ár-érték arányú alsó középkategóriás kocsi. A VW Golffal azonos alvázon és a motorválasztékkal.
A dízelmotorok ugyanazok a TDI-k és PTDI-k mint a többi VAG autónál. Az alkatrészek általában közepes árfekvésűek. A használt dízelekkel kapcsolatosan pontosan ugyanazok a veszélyek és kockázatok mint bármelyik más típusnál: nem tudod mennyit futott valójában, milyen gázolajjal ment, hozzápiszkált-e egy kontár.
A 3-4 évesek esetében egyébként még van esélyed egy jó vételre. Csak nagyon-nagyon óvatos légy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!