Több Simsonon látok robogó kipofogóból kialakított kipofogót. Mivel jobb az mint a rendes kipofogó?
Miből gonfdolod hogy az robogó kipufogóból van kialakítva?
Egyébként, mivel egy robogó motorkarakterisztikája teljesen más mint egy simsoné csak rosszabb lenne.
De te szerintem inkább kevered a dolgot, és szimplán rezonátorral szerelt simsont láttál. Ez hasonlít a robogók kipufogójához valamelyest. Főleg a végén a hangtompító.
csinál több ember is magyarországon, de ha széria motorod van akkor nem érdemes megcsináltatni, főleg ha háromsebességes( mert 2.-ból 3.-ba túl nagyot esik a fordulat, és nagyon lassan érne el a rezósávig)
ha mindenképpen rezót akarsz akkor neveket tudok mondani:
Varga Róbert (Vrezo)
Szujó László
illetve még ő (nevet nem tudok mondani): [link]
utóbbinak van kétféle hegesztéssel készült rezója is:
-egyik a co-val készült. itt ugye csúnyák a varratok, emiatt olcsóbb is
-másik pedig az avi-val hegesztett. ezeknek szépek a varratai, olyan mint az előző kettő.
én ezt az utolsó embert ajánlom neked, mert ha avival hegesztettet kérsz akkor is jóval olcsóbb mint az első kettő, és van ugyanolyan jó :D
Ha pest megyében laksz akkor lehet szó arról hogy csináljak egyet és ha kell galvánozni is tudom,de amennyiért megcsinálom,kb fele vagy negyedannyiba kerül ha bemész a boltba és veszel egy sima sportdobot,igaz sokan írják hogy xar de csak a hangja miatt.
Menj fel a simson.hu oldalra és ott kérj tanácsot vagy nézelődj a fórumán hátha van akinek van eladóba valami spéci cucc.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!