Tanácsot kérek! Autóba keresek navit, GPS-t, melyben van Európa térkép, jól és pontosan működik. Ki mit ajánl?
nekem wayteq van, jól bevált, pontos, sygic van rajta, ami ingyenes, tehát nekem kell hozzá letölteni az összes ország térképét wifiről, teljes európa térkép megvan, földutakat is mutatja, ha másfele mennék azonnal mutatja, hogy merre menjek vissza, sebességkorlátozás táblák is vannak benne, egészen pontosak, főutakon többnyire jól utatja, de nem szabad azért a szerint közlekedni, mert párszor megtévesztően mutatja azokat
enyém 40e volt extreme digitalba, nekem teljesen bevállt
A készülék típusa szinte mindegy. Maga a térkép a fontosabb.
Egy Wayteq készülék teljesen jó. Pláne ár/érték arányban. Hozzá meg egy iGo8 és csókolom. Elvisz bárhova:)
Én Androidos telefonomat használom (Huawei u8655-1 szóval nem egy erőgép, de legalább viszonylag olcsó). Sygic navigációs program nekem bevált.
És olyan kontinens olyan országának a térképét töltöd le hozzá amilyet akarsz. Elég egy WiFi kapcsolat, meg persze hely memóriakártyán aztán lehet is tölteni le akármit.
Van hozzá magyar hang is. Meg persze a menü is teljesen magyar.
Hátránya hogy ha nem akarsz mobilnett használni akkor először kell neki 1-2 perc mire műholdat talál. Aztán már megy gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!