Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A pitbike-nak van alvázszáma?

A pitbike-nak van alvázszáma?

Figyelt kérdés
vennék egy pitbike-ot és nem tudom hogy van e alváz és motorszáma vagy annyira kínai hogy alvázszáma sincs:D
2009. aug. 24. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem vennék a helyedben egy barátomnak ( 12 éves ) kapot egy teljesen újat és 1 évig bírta motorikusan a blokkba volt csavarozva a lábtarto és mikor kitört elfolyot az ősszes olaj igy kuka az 1 éves motor .A váz is gyenge meg minden.Alkatrész nincs mielőt megveszed kérdezz körbe motoros boltban ugysem lesz igy ha javitani kell nagy szivás lesz.ha veszel is amerikai verseny pitet vagy ha kicsi gép kell egy 80 cm3 as verseny kroszt az lesz az igazi azt nemkell sajnálni.Kérlek ne vegyél kinai motort ha pitbikot veszel amerikait vegyél neten van honlapjuk [link] ezekhez van alkatrész is .
2009. aug. 24. 23:54
 2/2 anonim válasza:
tudom hogy régi a kérdés de az valószinüleg egy régebbi fajta volt most már van minden alkatrész hozzá és nem a blokhoz van oda dobva a lábtartó..... én verseny szerűen nyomom pit bike-al és eddig kifogástalanúl működik :D
2010. okt. 16. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!