Szerintetek jó ez a fajta B5-ös Passat?
Figyelt kérdés
Ilyen autónk van. 2004-es évjáratú. 1.6 benzines motor van benne. ( Tudom akárki meglátja ezt, az rögtön mondja hogy az nagyon kis motor bele. Tudom én is :) ) Megbízható ez a kocsi/motor? (Amúgy apának pont elég,mert nem szokott olyan gyorssan menni... De megy azzal az 1.6 os motorral is a kocsi ha kell.
Értelmes válaszokat kérnék! Köszi! :D
2012. dec. 26. 20:36
11/16 anonim válasza:
Miért nézik le? Nem értem. A Passat az egyik legelegánsabb, legmarkánsabb és legszebb autó 40 éve, márkától függetlenül.
12/16 anonim válasza:
Attól függetlenül én nem nézném még le a másik autóját, mert az enyémmel ezt teszi. Aki lenézi más autóját, annak magával van baja. Az is lehet, hogy irigykedik, bármi lehet, de inkább sajnálni kell, mint haragudni rá. Gondolom, még nem sok gond volt vele, és aki megvett egy széthajtott 1,9 pd tdi-t, az meg irigykedik, hogy a tiétek mindig megy, vagy mittomén. Lehet ezer oka.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Abból gondolom hogy lenézik, mert olvastam itt gyakorikérdéseken gogy Passatot ne venne meg hogy csak a márkajelet vesszük meg az autón meg stb.
2012. dec. 28. 12:01
14/16 anonim válasza:
Jah, itt ezen az oldalon a legtöbben szidják a VW-t, hogy miért, azt nem tudom, de ne törődj az ilyenekkel ;)
15/16 anonim válasza:
Azért szidják, mert ostobák és nem tudják mit beszélnek, ez ugye általában így van:))
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :D
2012. dec. 28. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!