VW POLO vagy OPEL CORSA? Ha lenne rá 8-900. 000 Ft, ti melyiket választanátok és miért? Benzines 1.2 max.1.4-es,5 ajtós kb 2002-2004es évjáratok közül?
"Látom, te már itt is vagy, bár egyedül."
Csak szeretnéd...
Most mindig ez lesz a téma minden kérdésnél, hogy szar a VW vagy nem? :)
Jó autó mind oszt kész!
Úgy van köztünk általánosságban minimum 100e Ft, hogy az Opelek is irreálisan drágák.
Ha 5 éves klímás kevés km-es autót lehet kapni 990-ért, akkor hol érnek ezek a 8-10 éves szutykok 6-800-at?
Kisautók: VOLKSWAGEN POLO IV (2001-2009)
Pozitív: Jó imázs és értéktartás a VW embléma miatt, tágas utastér, jó kidolgozás, minőségi anyagok, széles motorválaszték.
Negatív: Magas vételár, hangos és elavult motorok, kis csomagtér, hátul szűkös fejtér, lehangoló belső formavilág, viszonylag drága fenntartás.
Forrás: Autonavigator.hu
Kisautók: OPEL CORSA C (2000-2006)
Pozitív: Tágas utastér, jó kidolgozás, eltalált hangolású futómű, széles választék, kedvező ár és fenntartás, takarékos Ecotec benzinesek.
Negatív: Igénytelen műanyagok az utastérben, hangos dízelmotorok, korlátozott kilátás hátra, érzéketlen kormányzás.
Akkor most mindenki hülye, csak a VW rögeszmések nem.
No comment.
Akkor is a Corsa a jobb választás.
Na én a puszta tényekre hagyatkozok. Nekem Polom van, kolléganőmnek Corsája. 11 évesek.
Minden túlzás nélkül, a legőszintébben: Ő ötször költött rá, míg én egyszer. És én vagyok az, aki kétszer annyit megy vele. Mindketten kíméljük.
Tehát: Polo, és nem elfogultság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!