Hogyan mossam ki a blokkot széthúzás nélkül, simsonon?
Figyelt kérdés
régebben öntöttem bele használt olajat és az fekete volt, de leakarom benne cserélni az olajat, tisztára, és azt is befogja majd fogni, ki kellene mosni, arra gondoltam h beindítom megyek vele ameddig fel nem melegszik, és akkor leengedem az olajat, amennyi csak kifolyik, és öntenék a blokkba lakkbenzin higítót, tehát nem a nitróhigitót hanem a másik higitót a lakbenzint, és azzal beindítanám mennék vele pár métert, aztán leengedném, csak attól félek h nem e gyullad fel a hőtől meg a surlódástól ha nincs blokkban más kenés? éskimosná?2012. dec. 26. 09:51
1/5 anonim válasza:
Az olaj ugyis befog feketedni. De öblitsd át vmivel párszor ami lehetőleg nem mar, beinditani felesleges.
2/5 anonim válasza:
Öntesz bele valami oldószert, és beindítás nélkül megmozgatod a fogaskerekeket (vedd ki addig a gyertyát)
3/5 anonim válasza:
Ha a váltóolajra gondolsz, akkor kocsiknál fel szokták tölteni fékfolyadékkal, azzal gy ideig járatni, majd leengedni. Csak nem tudom, hogy mennyire tesz jót a kuplunglamelláknak.
4/5 anonim válasza:
Mosóbenzin..
Túl sok értelme nincs a műveletnek,csak a maradék 1 ccm régi olajat távolítod el vele a blokkból..
5/5 Zsolt75 válasza:
Van erre direkt egy folyadék. Olajcsere előtt beöntöd az üzem meleg olajba, járatod alapjáraton a gépet 10 percig aztán csere. A Liqui-Moly forgalmaz ilyet. Ha érdekel segítek kikeresni a neten is. Azt hiszem 3-4 ezer az ára és időnként javasolt használni, pláne olyan gépeknél ahol nem cseréltek rendesen olajat vagy rosszabb minőségű került a rendszerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!