Van egy Suzuki Katana robogóm.85-öt ment dombon felfele egy 100 kilós ember alatt, most pedig a 60-at alig akarja az én 80 kilóm alatt egyenes úton. Mi lehet a problémája? (ékszíj, és variátor görgők most lettek kicserélve)
Kis dugulás a karburátorban, eltömődött kipufogó (bár gondolom szintetikussal használod és emiatt annyira nem valószínű), megkopott gyűrűk/hengerfal...
Mennyit ment a legutóbbi fúrás óta?
grögőket ugyanakkorát vettél bele amekkora benne volt?
Variátort milyen volt benne?Milyet vettél bele.
Én valószínűsíthetem hogy görgővel lessz a baj lehet hogy túl nagy van benne vagy túl kicsi
ha túl nagy van benne nehezebben tud felpörögni kevesebb erő lessz benne,viszont ha túl kicsi akkor hallanod kell hogy 60-nál jobban pörög mint azelött mielött kicserélted.
Viszont ha nem ezekkel van a gond akkor lehetnek a következőkkel a hibák amik ilyenkor előszaktak fordulni:piszkos a légszűrőd vagy nedves valami oknál fogva,piszkos karburátortól is lehet nyavajája ,aztán lehet még a problema oka a rossz gyertya is ezt csak is gyertyacserélvel tudod meg én az ngk gyertyáit ajánlom,A porblémát még az is okozhatja hogy a kipufogóba lerakódik a sok korom(ilyenkor ki kell égetni a kipufogót és a karbit is be kell normálisan állítani)
Ha a hengerrel lenne gond akkor annak hangja is lenne szúval nemhinném hogy ezzel volna a baj.
Sok sikert hozzá!
Üdv!
(amúgy nem baj az hogy 60-nál nem tudsz vele többet menni,mert ennél úgysem bírnak többet,mármint megy többet de akkor hamarabb tönkre is megy és akkor egy útszéli szervizes lessz belőled)
Azóta min változtattál rajta, és mennyit ment azóta?
Én kiégetném a kipufogót. Az új légszűrő az gyári vagy tuning?
Ezzel a módszerrel szépen ki lehet takarítani, csak neked szerintem több ideig kell majd nyomatni bele a lángot, mivel ez a kipufogó nem olyan nyitott mint az mz/simson kipu.
7gramm az lehet hogy sok neki
gyárilag 5,5 g környékén tesznek bele,annál nagyobbat teszel bele az csak kínzás.Nézz utána mekkora agyári görgő,ezt nem szabad csak úgy találomra beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!