Büntetik ha műszaki után csak a rendszámtáblán van matrica de még nincs a forgalmiba bejegyezve?
Tudomásom szerint ilyet smelyik vizsgáztató állomás nem csinál,hogy kiadja a matricát,+az igazolólapot,és nem vetei be a forgalmiba..
Ennyi erővel áttehetném bármilyen autóról az enyémre a matricát..
Pedig van ilyen..
Nekem átsorolták magasabb kategóriába a károsanyag kibocsátás miatt és emiatt forgalmit kellett cseréltetnem rendszámmal a hónom alatt.
De kezemben volt a vizsgahatározat és közlekedhettem.
Más kérdés, hogy volt valami 10 napos határidő, időpont miatt alig fértem bele....
Ha náladvan a sikeres műszaki vizsgát igazoló határozat,akkor a rendőr egy szót sem szólhat.
/Amíg határidőn belül vagy/
Tisztelt Kérdező!
Nem tudom hol lakik, de a hosszú várakozási idő nagyvárosokban jellemző. Ezért szokás környékbeli kisvárosok okmányirodáiba menni (én is egy 35 km-re levőbe járok), mert ott 1-2 napon belül fogadnak (persze most az ünnepek alatt zárva lesz mindegyik).
Okmányirodákat kereshet a [link] oldalon. (Bal oldalon pirossal SZOLGÁLTATÁSOK, alatta Okmányiroda-kereső. A rákattintás után megjelenő oldalon legördít és a kék Okmányiroda-kereső alkalmazás indítása-ra kattint. A térképen a megyére kattintva megjelenik minden megyei okmányiroda. A településekre kattintgatva minden információt megtalál. Többet is fel lehet hívni és a legkorábban fogadóba be lehet jelentkezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!