Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót tudnátok ajánlani...

Lacko1996 kérdése:

Milyen autót tudnátok ajánlani ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés
Nah szóval kezdő jogsival akarok autót venni ami fiatalos, sportos, meg olcsó is, ha lehet akkor sedant vennék 2000res évjárattól.
2012. dec. 22. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi neked az olcsó?
2012. dec. 22. 14:27
 2/7 A kérdező kommentje:
1 millióig
2012. dec. 22. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez még belefér?

[link]

[link]

2012. dec. 22. 14:58
 4/7 A kérdező kommentje:
ezeknek túl nagy a motorja max 1.8as motorral szeretném és manuális váltóval
2012. dec. 22. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát relatív, mert nekem a fiatalos+sportos az nem szedán.

[link]

2012. dec. 22. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Én hagynám a helyedben ezeket a bazi nagy merciket, bmw-ket, meg passátokat, amiket itt (fognak) ajánlgatni, mert "csak azok a jó autók".

Az előző végre egy értelmeset linket be. Ezen kívül én G Astra, régebbi Focus, esetleg Golf kategóriában gondolkoznék.

(De ez persze csak egy tanács, nem szeretnék senkivel az autók milyenségéről vitatkozni.)

2012. dec. 22. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha fiatalos sportos meg olcsó kell akkor szerintem egy iylen Swift neked való:

[link]

Teljesen jó autók a régi Swiftekhez képest technikai csodák, biztonságos(4csillag), jó az úttartása, tökéletesen elég a motorja, előzésnél nem kell visszakapcsolni, stb.

Szerintem gondold meg, ha ez nem elég vannak nagyobb motorral szerelt Sport Swiftek, azok 3 ajtósak és kicsit talán komolyabbak...

2012. dec. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!