Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szoltok hogy néz ki az...

Mit szoltok hogy néz ki az autóm és szerintetek megérte az árát?

Figyelt kérdés

Első autóm, 93-as opel vectra a 1.6-os 161.000km-be van. Itt 1 kép: [link]

Egyébként 570.000ft-ért vettem a nyáron. Sokan azt mondják h elég drága volt de szerintem megérte. Ti mit szoltok??

#auto kerdes
2012. dec. 20. 19:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát nincs semmi nagy extra benne de nekem nagyon bejön kevés a fogyasztás olajat nem fogyaszt elvittem egy füst tesztre és ott azt mondták hogy tökéletes a motra.
2012. dec. 20. 20:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2012. dec. 20. 20:45
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Ha az autó tip-top, és nincs semmi olyan dolog, amit meg lehetne szólni,akkor többet ér, mint a piaci ára, mivel ha olcsón veszel egyet, akár ugyanazt az összeget ráköltheted.

Szóval ha tökéletesen egyben van ne foglalkozz azzal ki mit mond. Neked ez sokáig autó maradhat.

Ha a műszaki állapota nem ilyen, akkor tényleg drága volt

2012. dec. 20. 20:55
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi alapján adtál érte annyit? Ezek max 300e Ft-os autók már manapság.

Pont egy újabb fajtát kaptál volna annyiért normálisat.

Jól járt az eladó :)

2012. dec. 20. 21:19
 15/20 anonim válasza:
Egy autó árát nem csak az évjárata,vagy a km óra állása határozza meg!!! Ami a legfontosabb szempont az az ÁLLAPOTA!! Lehet hogy vannak vectrák 120 ezerért is,ám az lehet hogy olyan hogy alul ki esel belőle mert úgy szét van rohadva,meg minden sarkon lerobbansz.Ahogy látom a képen,ez az autó nem egy leharcolt példány,biztos jó állapotban van.És ez a lényeg! Az ára az lehet hogy egy kicsit sok volt,de szard le,én pl nagyon örülnék egy ilyen kocsinak.Szóval ha minden oké az autóval,és meg vagy vele elégedve,akkor nincs miről beszélni!
2012. dec. 21. 01:35
 16/20 anonim ***** válasza:

a kilométeróra állás nem hihető, de ha tényleg igaz, akkor jól jártál

egy ennyi idős gép általában 100Eft körül sz

2012. dec. 21. 09:43
 17/20 anonim ***** válasza:
szokott lenni
2012. dec. 21. 09:43
 18/20 anonim ***** válasza:
A szomszédnek B vectrája van, felszerelt, klímás, valós 150e Km-rel, örülne, ha ennyiért el tudná adni.
2012. dec. 21. 10:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem (szubjaktív véleményem) kicsit ódivatú a külseje. De ez legyen a legnagyobb baja. Jól menjen, az a lényeg.

Ár meg attól függ, milyen a beltere, műszakilag milyen állapotú, mennyi és milyen extrák vannak benne.

2012. dec. 21. 11:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy sokan adtak volna ennyit érte. Még ha jól is néz ki belül, akkor sem adtam volna ért 300-350-nél többet. Enyiért már simán kaptál volna B vectrát is jó állapotban.
2012. dec. 21. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!