Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szoltok hogy néz ki az...

Mit szoltok hogy néz ki az autóm és szerintetek megérte az árát?

Figyelt kérdés

Első autóm, 93-as opel vectra a 1.6-os 161.000km-be van. Itt 1 kép: [link]

Egyébként 570.000ft-ért vettem a nyáron. Sokan azt mondják h elég drága volt de szerintem megérte. Ti mit szoltok??

#auto kerdes
2012. dec. 20. 19:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én 200 ezerért vettem vectrát kb ugyanilyet ugyanennyi kilométerrel. Ausztriából.
2012. dec. 20. 20:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

átbasztak a palánkon rendesen

2012. dec. 20. 20:04
 3/20 anonim ***** válasza:
Pofás, de ennyit nem adtam volna érte.
2012. dec. 20. 20:05
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem kicsit adtál érte sokat, szívás!
2012. dec. 20. 20:16
 5/20 anonim ***** válasza:
570 tényleg nagyon sok egy ilyen autóért, főleg hogy mostanság mindenki szabadul a kocsijától, és nevetséges összegekért hozzá lehet jutni tök jó kocsikhoz (és persze rosszakhoz is)
2012. dec. 20. 20:26
 6/20 anonim ***** válasza:
Rendesen túlfizetted. A kilométert meg ne reklámozd mert senki se hiszi el.
2012. dec. 20. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:

Szép gép, aláírom. De ennyiért nagyon nem érte meg. Gondolj bele, egy év és 20 éves autó lesz...

Én kb egy hónapja vettem egy F Astrát, 2000-es évjárat, 1.4-es 148.000km-el, hasonló, patika állapotban, ráadásul egy jól felszerelt modell, 350.000forintért. Szervízkönyves, szóval ténylegesen annyi van benne, amennyit mutat.

Ennyi pénzért már B Vectrát vehettél volna hasonló állapotban, akár ugyan ilyen blokkal.

Gondolom 1.6 8V 75hp C16NZ blokkos.

Mennyire van felszerelve extrákkal?

2012. dec. 20. 20:31
 8/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, javítom magam. Nem ugyanilyen blokkal, de van B Vectrába is 1.6 8v 75le.
2012. dec. 20. 20:32
 9/20 anonim ***** válasza:
43%
Ennyiért én biciklit veszek, ahhoz képest olcsó volt.
2012. dec. 20. 20:38
 10/20 anonim ***** válasza:

Hát ez kicsit sok érte szerintem maximum 300 ezret ér meg egy ilyen gép.

Bár hogy külsőre szép az rendben van csak azért a belső is a lényeg, hogy hogyan muzsikál.

Az a baj ezekkel hogy már öreg autók egy idő után elfáradnak, első autónak gyakorlásra bőven jó mert alkatrész van hozzá orrvérzésig csak vigyázni kell, mert egyre több baja lesz majd, egyre többször viheted szerelőhöz, és ne lepődj meg ha az alja kicsit szétvan rohadva mert az kifog derülni forgalmin és akkor lesz ott fejfogás. Egy ismerősöm szerint ez egy opel betegség elég sok más típusnál is jelentkezik nekem astrám van ott is volt ilyen a sárhányónál a bal hátsónál majdnem az egész kivolt rohadva egy egyszerű csavarhúzóval átlehetett szúrni még jó hogy forgalmi előtt észrevettük. Szóval ez sok érte meg azért megnéztem volna alaposan vásárlás előtt, mert ha 200 ért vetted volna akkor tuti került volna annyiba mint amennyiért vetted és szerintem ráfogsz még költeni fél év alatt még a felét legalább hogy helyrerakják, nem kívánom hogy így legyen de számíts rá :(

2012. dec. 20. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!