Régi piros dizel olaj jó a mostani dízel motorokba?
Traktorba használták régen apósomék de még maradt egy jó adag..
Daihatsu hijet-be raknánk.. Szerintetek?
Használt már valaki ilyet?
Mi a véleményetek a Daihatsu hijetről kinek volt?
Tapasztalatok?
de, olajkályhában is tüzeltek vele régen, de traktorokba is jó!
a googlén ezt találtam
ezekszerint valaki még ki is megy ilyenért ausztriába, akkor biztos mukodik vele a kocsi is..
ma 15:48
Hát én nem tudom nekem egy citroenem van most lesz hetedik éves igaz az benzines de még nincs benne százezer kilométer sem aztán majd meghal az egész autó úgy szét van esve.. Katalizátor rossz kipufogó rohad szanaszét
Állandóan kimennek az izzók tiszta futómüves az egész kocsi, kuplung nyekereg váltó is elég spicces pedig normálisan karban volt tartva gyári olajjal 8-10 ezer kilométeres cserékkel... És nem volt agyonhajtva sem...
eddig 2 európai márka tulajdonosa voltam de úgy gondolom hogy az európaiak nem tudnak autót gyártani...
A 10-15 éves keleti autók mind gond nélkül rohangálnak, meg még olyannal sem találkoztam csak a daihatsunál hogy 93 mas autóba elektromos tükörfütés és mozgatás meg ilyenek..
A fülöp szigeteken is tudnak kocsikat alkotni azok aztán autók.. Kár hogy ide nem jutnak el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!