Furjadék* kérdése:
Első autónak jó lenne?
Figyelt kérdés
Egy Honda CRX re gondoltam, 3-400 Ft ért.Megérné?2012. dec. 18. 22:00
1/7 anonim válasza:
3-400ft-ért mindenképp, olcsóbb mint egy jó bor.
2/7 anonim válasza:
CRX 400 ezerért? Mega LOL! Ennyiért crx-ből csak szart kapsz. Kb 800 ezertől viszont már jók vannak. A crx egy tipikus hülyegyerek autó volt a kezdetektől. Szinte mint volt már törve, ami nem az múzeumban van. A motorja tartós, de 20 év gyilkolás azért érződik rajta.
3/7 anonim válasza:
300K-400K között inkább ne!Vegyél inkább valami fiatalabbat.
6/7 anonim válasza:
Ha 3-400 ezred van kocsira, akkor én nem hondát vennék. Ilyen árú hondának sok baja van, és ehhez a márkához nem olcsó az alkatrész. Szerintem még a dupláját ráköltöd, mire tip-top lesz.
7/7 anonim válasza:
Előzővel egyetértek. Ha feltétlenül ezt a típust akarod és van rá még egyszer ennyi tartalékod, amit rá tudsz fordítani, akkor vedd meg.
HA nincs, akkor vegyél robogót, vagy Suzukit, Ladát, valami olyan autót, ami strapabíró, egyszerű és olcsó hozzá az alkatrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!