Használtan szeretnék venni egy AUDI A8 quattro 4.2 Tiptronic, Évjárat:1997/5-os autót! Tudni szeretném, kb: mennyi az átlagfogyasztása bp-en belül?
"Egyébként nem értem miért kell anyyira lebeszélni a kérdezőt erről az autóról, mindössze annyi a lényeg, hogy legyen sok pénz benzinre meg alkatrészre."
Én nem lebeszélni akarom. Vegyen A8-at vagy A6-ot, amikor az S80-at vettem én is megnéztem pár 4.2-es A8-at. De ne a legolcsóbbakat vegye, mert abba, csak feleslegesen fogja beleverni a lóvét és soha nem lesz az igazi.
Akkor inkább nézzen meg pl egy ilyet:
Ez legalább jól néz ki. Vagy itt van pl ez végig vezetett szervizkönyvvel, valós km-rel, igaz ebben 335 000-van, de meg lehet nézni ennek a belsejét, meg a 200 000-rel hirdetett A8-ét:
Ha ilyen a 335 000-res, akkor az mennyit futhatott, ami le van lakva mint a szemét? 450?500?600 000 ? :)
Ha ilyet akar, hát vegyen ilyet. De akkor olyat vegyen, amit örömmel fog használni, ne olyat, amivel csak szívni fog.....
Pofásabb, mint a fél milliós társai, de a bőrön itt is látszik, hogy megfordult már legalább kilencszer a föld körül :)
Műszakilag biztosan jobb, mint az olcsók,ezt a Porsche Hungáriánál megmondják neked 25 000-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!