Mi lehet ez a hang a vízpumpa környékén?
Figyelt kérdés
Évek óta megvan a kis Maruti típusú kocsim és jól is ment csendes jó motorja volt de már egy jó pár hete felfigyeltem rá hogy a vezérműszíjnál a vízpumpa környékén feltűnően hangos lett olyasmi hangja van mit a kerékcsapágyas autóknak és egyre hangosabb!Szerintetek a vízpumpám adta be a törölközőt vagy esetleg más alkatrész?2012. dec. 17. 23:11
1/9 anonim válasza:
Lehet csapágyas, miért ne lehetne. Generátor is ott van a közelben? Az is lehet csapágyas.
2/9 A kérdező kommentje:
ma 23:21
De más alkatrész nincs a közelbe a vízpumpán meg a generátoron kívül?Pl az olajpumpa az hol található?
Lehet hozzá köze mondjuk az olajnyomással még eddig nem volt gond vagyis a lámpa még nem világított menet közben bár ez nem jelent semmit.
A generátort kizárnám mert egyértelműen a vezérműszíj fedél alól lehet hallani mondjuk van egy fölös generátorom lehet kipróbálom.
2012. dec. 17. 23:34
3/9 anonim válasza:
Az olajpumpa a motorban(általában az olajteknőben) van.
Esetedben lehet a vezérműszíj-feszítő csapágyhangja is.
A vezérműszíjat egy rugós görgő feszíti, az is lehet csapágyas!
4/9 anonim válasza:
Sürgősen nézesd meg, mert ha beáll valmelyik csapágy, akkor komoly kiadásaid lehetnek!
5/9 A kérdező kommentje:
Na a feszítő görgőre nem is gondoltam.Ma elmegyek a szerelőmhöz oszt rákérdezek de ha feszítőgörgőt kell cserélni akkor már vezérműszíjat és vízpumpát is kell sajna.
2012. dec. 18. 10:20
6/9 A kérdező kommentje:
Csináltam az egyik tárcsáról egy videót szerintetek ez így normális vagy ez lesz a bűnös??
2012. dec. 18. 10:56
7/9 anonim válasza:
He-he, ez jó! Tényleg ne használd már sokat, bár az nem a vezérlés hanem a vízpumpa, ha jól látom, de már a végét járja!
8/9 anonim válasza:
Csere, minél hamarabb, vagy ne indulj el vele messzire (kb annál messzebbre ahonnan még haza tudsz menni gyalog), ha a vízpumpa ennyire lóg akkor a a vezérműszíj és a többi csapágy se lehet túl jó állapotban.
9/9 A kérdező kommentje:
Csak jól hallottam én hogy valami gond van már a utastérbe is lehet hallani hogy nincs minden rendbe.Hála az istennek nem drága a vízpumpa meg az egyéb alkatrészek 10.000 ből megvagyok csak a szererőt kell kifizetnem.
2012. dec. 18. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!