Miért nem indul üzem melegen az 1,5dci (65Le)? Hidegen könnyen pöcre indul, de viszont üzemi melegen nem. Nagyon kell kínozni hogy elkapja. De ha viszont vissza hüll kb.75fokig akkor megint könnyen indul.
Figyelt kérdés
Már lett cserélve turbó, magasnyomású pumpa, injektorok.2012. dec. 17. 20:49
1/20 anonim válasza:
Hát ha a hőmérséklet függvényében változik ez, akkor valamelyik hőszenzor van elromolva, nem?
2/20 A kérdező kommentje:
Azt próbáltam hogy lehúzom a hőmérséklet jeladó csatiját és akkor hogy ne lássa hány fokos a víz de akkor sem indult.
2012. dec. 17. 21:06
4/20 A kérdező kommentje:
Igen!
2012. dec. 17. 21:20
6/20 anonim válasza:
adagoló haldoklásánál szokott ilyen lenni pedig... akkor vszinüleg vmi jeladó lesz, gépre dugjátok rá, hátha ír valamit.
7/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Főtengely jeladót még nem néztem meg.
Azt hogy tudom tesztelni hogy jól működik-e?
És hogy lehet megbarkácsolni?
Illetve a cseréjéhez szükséges valami célszerszám?
2012. dec. 17. 21:30
8/20 A kérdező kommentje:
Számítógép nem hozz rá semmi hibát.
2012. dec. 17. 21:41
9/20 anonim válasza:
Szerintem huzd le a csatit róla és próbáld hidegen beinditani. Esetleg próbáldmeg ugyanezt hőfok jeladónál.
10/20 anonim válasza:
Méress rajta résolajat,100% hogy injektor probléma,ha cserélték ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!