Szerintetek az olcsóbb pofoznivaló vagy a drágább de újszerű állapotú autó éri meg jobban?
Adott egy autótípus és van két fajta autó ami között vacilálok. Az egyik friss vizsgás, de 3 ajtós- tudni kell nekem 5 ajtóshoz van rengeteg alkatrészem.-
Ez lenne az: [link]
De van 5 ajtós kivitel és a karosszéria is eggyel fiatalabb kivitel. Az olyan 70e. De márciusban lejár a műszaki és a karosszéria is elég gyatra- küszöb, kerékjárat- plussz gumik is kellenek rá. Tehát olcsóbb de pofozni is kell. Erről viszont csak hasonlót tudok mutatni. Tehát nem konkrétan a kiszemeltet.
Küszöb+kerékjárat+lesz ott egyéb rohadás is+4gumi=120-150E környéke. Műszakira előkészítés+vizsgadíj=alsó hangon 50E.
És a 70ezres gép átírással már 300fölött van. Egyszerűen nem éri meg. Persze ha legálisan akarod, egyébként elég egy deákigazolvány és megvan a műszaki okosban.
Én a helyedben eldönteném mennyit szánok rá, és abból a keretből néznék egy viszonylag korrekt állapotút, nem éri meg rendbehozni egy olcsó, de leharcolt gépet.
ezek semmit nem érnek, egyiket se ved meg...
én 100-ért vettem egy mitsubisit és még ma is használom, 92-es évjárat, nagyon pöpec járgány... műszakival mindennel együtt...
Nekem már több fordom volt már, az escordok nem érnek egy fabatkátsem...
Fordban mondeot, vagy újabb fajták érik meg..
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!