Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek az olcsóbb pofozni...

Szerintetek az olcsóbb pofoznivaló vagy a drágább de újszerű állapotú autó éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Adott egy autótípus és van két fajta autó ami között vacilálok. Az egyik friss vizsgás, de 3 ajtós- tudni kell nekem 5 ajtóshoz van rengeteg alkatrészem.-

Ez lenne az: [link]

De van 5 ajtós kivitel és a karosszéria is eggyel fiatalabb kivitel. Az olyan 70e. De márciusban lejár a műszaki és a karosszéria is elég gyatra- küszöb, kerékjárat- plussz gumik is kellenek rá. Tehát olcsóbb de pofozni is kell. Erről viszont csak hasonlót tudok mutatni. Tehát nem konkrétan a kiszemeltet.

[link]

2012. dec. 17. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek bontószökevények, egy pofozás kevés nekik. Akkor inkább azt vedd meg, amelyikhez van alkatrészed.
2012. dec. 17. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne vegyél olyant amire költeni kell.. Vegyél drágábban inkább.. Anno én is 250ért vettem kocsit, ma már 1millióban van. Még egyszer nem kezdenék bele, inkább vennék 500ért egyet.
2012. dec. 17. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Küszöb+kerékjárat+lesz ott egyéb rohadás is+4gumi=120-150E környéke. Műszakira előkészítés+vizsgadíj=alsó hangon 50E.

És a 70ezres gép átírással már 300fölött van. Egyszerűen nem éri meg. Persze ha legálisan akarod, egyébként elég egy deákigazolvány és megvan a műszaki okosban.

Én a helyedben eldönteném mennyit szánok rá, és abból a keretből néznék egy viszonylag korrekt állapotút, nem éri meg rendbehozni egy olcsó, de leharcolt gépet.

2012. dec. 17. 10:54
 4/5 anonim válasza:

ezek semmit nem érnek, egyiket se ved meg...

én 100-ért vettem egy mitsubisit és még ma is használom, 92-es évjárat, nagyon pöpec járgány... műszakival mindennel együtt...

Nekem már több fordom volt már, az escordok nem érnek egy fabatkátsem...

Fordban mondeot, vagy újabb fajták érik meg..

remélem segítettem.

2012. dec. 17. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyiket se, egyébként mindig a jobb állapotú drágábbat! Amit ráköltesz az autóra, az mind a levesbe megy.
2012. dec. 17. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!