Mit tegyek ha a Seat Malaga 1,7 D tipusú autóm forralja a vizet?
Figyelt kérdés
A termosztát kézzel nyomkodva működik, a felső vízcsőből dúrja ki a vizet. A hűtőradiátornak az alja nem melegszik fel csak a teteje. Az sem iszonyat forró.2009. aug. 22. 19:04
1/3 anonim válasza:
lehet vizszivattyu vagy a hütöd el van tömödve!esetleg a 3.baj a hengerfej!(nekem is a seatom forralta a vizet de nekem a mindig nyitva van a termosztát megoldás megoldotta a bajt és azóta jó!)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is erre gondoltam de hogy jön ki belőle a belseje? Az az alsó része Menetes?
2009. aug. 22. 21:37
3/3 anonim válasza:
nem teljesen értelek,de én ugy csináltam hogy átmostam a hütörendszert A -tól Z-ig vizköoldóval meg ecettel söt még késöbb ilyen hütötisztitó lötyivel is utána rá a slag és minden ami a csöböl kifér alapon nagy nyomással átöblitenii az egész rendszert!a termosztátot elöször kivettük,utána ugy is forralt majd ugy csináltuk meg hogy mindig nyitva legyen a termosz és igy már nagyon jó,nem forralja a vizet!sok szerencsét!(nekem pl ibizám van egy 92-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!