Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonhoz működne Fordulatszám...

Simsonhoz működne Fordulatszám mérőnek?

Figyelt kérdés

Ha egy wartburg fogyasztás mérőt rákötök 6V-os Simson világításának vezetékeire akkor az elméletileg a gyújtás által termlelt áramot fogja kimérni és akkor müködnie kéne fordulat szám mérőnek is mert ügye ha kövérebb gázt adok akkor a világítás is erőteljesebb mert ekkor termel a gyújtás áramot. Szóval szerintetek müködne?!

erről lenne szó : [link] jpg

Azért nem próbáltam még ki, mert most restauráltam a blokkot és a váz még festésre vár. És jó ötletnek tünik ez a "fordulatszám mérő" megoldás. :)

Ui.Akik csak kötekedni akarnak ne irjanak!

Köszönöm.

2012. dec. 16. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem fog működni.
2012. dec. 16. 23:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Kevés ez áram neki?!
2012. dec. 16. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem feszültségfüggő, sem az átfolyásmérő sem pedig a fordulatszámmérő. Mindkettő impulzust számol, semmi köze a feszültség növekedéséhez.
2012. dec. 16. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
A gyújtás rohadtul nem termel áramot. Az pont hogy használja...
2012. dec. 16. 23:48
 5/8 A kérdező kommentje:

3.Így már értem a dolgot. egy próbát megért köszönöm a választ :)

4.szóval akkor a világító tekercs az nem a gyújtásról megy igy kapva némi áramot?!.gondolom én a nyárról maradtak benne a szentjánosbogarak..

2012. dec. 17. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem fog jól működni, de inkább sehogy.

Építs a tokba egy ilyent:

[link]

2012. dec. 17. 08:18
 7/8 A kérdező kommentje:
az átfolyásmérő is ledes, és ugyan igy néz ki szétszedve a nyák lap is. csak nincs 12 volt a motorba :S de majd beszerzek egy aksit.
2012. dec. 18. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:

"4.szóval akkor a világító tekercs az nem a gyújtásról megy igy kapva némi áramot?!.gondolom én a nyárról maradtak benne a szentjánosbogarak.."

Az ilyen kijelentésekkel csak saját magadat égeted ;)

2012. dec. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!