Simsonhoz működne Fordulatszám mérőnek?
Ha egy wartburg fogyasztás mérőt rákötök 6V-os Simson világításának vezetékeire akkor az elméletileg a gyújtás által termlelt áramot fogja kimérni és akkor müködnie kéne fordulat szám mérőnek is mert ügye ha kövérebb gázt adok akkor a világítás is erőteljesebb mert ekkor termel a gyújtás áramot. Szóval szerintetek müködne?!
erről lenne szó : [link] jpg
Azért nem próbáltam még ki, mert most restauráltam a blokkot és a váz még festésre vár. És jó ötletnek tünik ez a "fordulatszám mérő" megoldás. :)
Ui.Akik csak kötekedni akarnak ne irjanak!
Köszönöm.
3.Így már értem a dolgot. egy próbát megért köszönöm a választ :)
4.szóval akkor a világító tekercs az nem a gyújtásról megy igy kapva némi áramot?!.gondolom én a nyárról maradtak benne a szentjánosbogarak..
"4.szóval akkor a világító tekercs az nem a gyújtásról megy igy kapva némi áramot?!.gondolom én a nyárról maradtak benne a szentjánosbogarak.."
Az ilyen kijelentésekkel csak saját magadat égeted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!