Németországban gyártanak még alkatrészeket simsonhoz?
Azt tudom hogy már nem gyártanak simsont.
Alkatrészeket sem gyártanak már sehol németbe?
Csak azért mert a magyar után gyártottak,
elég rossz minőségűek.
Találkoztam olyan alkatrésszel
amire fel volt tüntetve hogy német.
De nem vagyok biztos benne hogy tényleg német-e?
Mert ugye drágább mint a magyar!
De ha tényleg gyártanak még német alkatrészeket,
még ha drágább is,inkább azt venné az ember.
Csak jobb minőség mint a hazai.
Nem akarok rendelni németből.
Csak az volna a kérdésem,hogy szerinted megéri megvenni az úgy nevezet "német"-nek mondott alkatrészt?
Mert van itthon is,
csak nem tudom biztosan hogy tényleg német-e.
Mint ahogy írtam is. :)
Jajj, közben ráeszméltem, csak nem írtam át: A vége a válaszomból a lényeg: Ha van rá pénzed ne ezen múljon, mert a németnek nevezett dolgok nagyrészt tényleg kintről vannak, és jobbak valamivel, de szerintem akkor vegyél, ha van rá píz:)
De én inkább javaslom neked a bontott alkatrészeket pl xmotorbontóból lehet szerezni mindent, és korrekt árakkal dolgoznak.:) És az tényleg original német cucc:) Persze vannak olyan alkatrészek, amiket érdemesebb megvenni újként, de én akkor is amit tudok bontottat szerzek. De ez mindenkinek szíve joga:) Simson magyar oldalán nézz ferl a fórumra biztos tudják, hogy melyik alkatrészt honnan kell beszerezni, én nem vagyok szakértő, csak hobbisimsonos.
Németben már semmi alkatrészt nem gyártanak!
Az MZA-is távalkeleten gyártat mindent!Azért van az MZA-s termékeken hogy"Német minőség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!