A suzukinak Ausztriában, Németországban? Olaszországban stb. milyen az "imidzse"?
Figyelt kérdés
Ugyanolyan mint itt magyarországon, vagy külföldön nem nézik le annyira a suzisokat?2012. nov. 22. 22:36
1/11 A kérdező kommentje:
upsz véletlen odakerült megegy kérdőjel:(
2012. nov. 22. 22:37
2/11 anonim válasza:
Ugyan az van, mint 30 évvel ezelőtt a Trabanttal.
Megdícsérnek, hogy milyen ügyes vagy, hogy ilyent autószerű valamit tudtál készíteni a garázsodban.
:)
3/11 anonim válasza:
Esküszöm neked osztrák rendszámos szuzukit én még sohasem láttam! Egyszer láttam egy kamionnyi német rendszámosat és párat kószálni németországba, de ausztriába még soha.
4/11 anonim válasza:
daciat elöbb vesznek mit suzukit...komoly nem g..iségböl,egy két vadáz erdész jár suzukival,de a fiatalabbak már ha vesz ilyen kategoriában akkor is daciat vesz..elmondok valamit..3.4 %os kamatra megveszi neked a bank az akármilyen szalonautóttermészetesen megfeleö referenciákkal tehát állandó fix munkahely stb tehát akisnyugdijas,vagy diák vesz olyan kocsit aminek nagyon alacsony a havi törlesztés,még úgy is hogy mint irtam3,4% akamat,én nem30!!!!mint magyarban..
5/11 anonim válasza:
Ez a mentalitás csak Magyarországra jellemző. Jajj Suzukija van biztos csóró, meg proli...stb. Külföldön nem azt nézik, hogy mivel mész, hanem, hogy rendbe van-e téve a kocsid. ;)
6/11 anonim válasza:
Ez sem igaz, pl. Svédeknél egyiket sem nézik, nekik a kocsi csak közlekedési eszköz :D Cserébe minden 2. svéd autó törött vagy rohad :P
7/11 anonim válasza:
Nincs gond a Suzukival..azok szólják le akiknek amúgy is egy vacak Trabi jutott. És mindezt úgy mondom hogy Opelem van...ha lett volna 3éve Kizashi azt veszek, nem volt így egy suzukissal kevesebb!
8/11 anonim válasza:
Ezeket az autókat közép-kelet Európai piacokra készítik így nyugaton nem nagyon találkozol velük. Egyébként az imidzse ott sem jobb mint nálunk, sőt bizonyos társadalmi szint felett egyenesen ciki ilyesmivel járni
9/11 anonim válasza:
Amerikában is ott van a Geo Metro (módosított 3 ajtós Suzuki Swift)! Akkor az is ciki te tökkel ütött? -.-"
10/11 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy ott nem kapható csak nincs rá igény. Én Hamburgtól nem messze egy kisvárosban éltem másfél évig, ahol még a cég takarítónője is Volvo v70-el járt. Emlékeim szerint pedig nem nagyon volt ott Suzuki, nem akarok hazudni biztos elsuhant 1-2 amíg ott voltam de a vw,mercedes,bmw olyan szinten dominál,hogy akkor éreztem igazán a balkánias hangulatot amikor hazajöttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!