Hát én szlalomra biztos nem mennék elsőkerékhajtású autóval.
Sőt, az utcára se :)
Válassz Ladát.
2012. dec. 16. 17:50
4/9 anonim válasza:
Pedig jobb ha első kerekes, mert szlalomban nem farolni kell, hanem hogy tapadjon, kihúzza a kanyarból az elejét. Szlalomra pont jó az első kerék hajtás. Lada az amatőr Rallyra való és még túl nagy is. Trabant a legjobb, mint az első linkemben.
2012. dec. 16. 18:25
5/9 anonim válasza:
Azért nem irtam ladát, mert köztudott, h könnyü a hátulja, és forduláskor simán kifarol, illetve mérete miatt se célszerü.
2012. dec. 16. 20:26
6/9 anonim válasza:
Most nem azért, de szerintem szűk kanyarokban bőven jobb a hátsó hajtás. Mivel azzal "kormányozni" is tudsz. Pl nézd meg a kispókot a 3. videóban néhány kanyarban. Sokkal szűkebbre tudja venni az ívet, ráadásul nem tud besokallni, mert ellenkormányoz, szemben az elsőkerekesekkel, ahol ha megcsúszol, csinálhatsz, amit akarsz.
2. Szűk parkolóhelyre beállás tolatással sokkal könnyebb.
2012. dec. 16. 23:45
7/9 anonim válasza:
Ja, arról nem is szólva, amit valamelyikőtök mondott, hogy kihúzza magát a kanyarból, kigyorsításkor ugye hátra helyeződik a súlypont, így a hátsó kerekek sokkal jobban tapadnak, mint az elsők, és nehezebben fognak elforogni, illetve sokkal nagyobb nyomték vihető az útra.
(Meg egy közhely: Húzni a szekeret szokták :-D)
2012. dec. 16. 23:49
8/9 anonim válasza:
Hatsokerék kormányzás, meg hátso hajtás között vannak különbségek. Szlalomra elso kerék kell. Nyomatektol jobban uton marad? Egy lada? Nekem e30om van, hidd el szlalomozni nem jo hátsókerékkel, se nagy autoval. Kisautó kell ami fordulékony. Nem hiába azok nyerik sorra a szlalomokat..
2012. dec. 17. 08:20
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ. Szlalomozni könnyeb kisebb,rövidebb autokkal. nehéz hosszu és nehéz autokkal menni, azért nem tom kik nyerik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!