Miért nem indul? Yamaha dt50MX
Figyelt kérdés
Van egy egy cross motorom a fent említett típusban és nem sikerül beindítani.Egyszer menet közben leállt és azóta áll.
Megnéztük szikra elég erős,üzemanyagot kap,jókor adja a szikrát(felső holtpont előtt egy kicsivel,autószerelő nézte)de mégsem indul mi lehet a gondja?
2012. dec. 15. 22:14
2/11 A kérdező kommentje:
Mivel?
2012. dec. 15. 22:20
3/11 anonim válasza:
Kompresszió van benne? Ék a helyén van? Féktisztitót a légszürőbe, úgy indul?
4/11 A kérdező kommentje:
Kompressziót még nem mértük nincs műszer.Ék a helyén van(ez volt az első dolog amit megnéztünk).Indító spray-t fújtunk neki úgy sem akart indulni.
2012. dec. 15. 22:41
5/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, esetleg próbáld meg kicsavart gyertyánál odatenni az ujjad, hátha érezni h nincs kompót benne (ha van benne ellöki az ujjad erőteljesen). Hogy állt meg? Satuzott, vagy lefulladt? Lehetséges h megszorult.
6/11 anonim válasza:
Jó szikrát ad? Milyen a színe? Autószerelő nem tud kölcsönadni egy gyertyát egy próbára? (Nekem is volt szikrám, csak számomra érthetetlen módon azzal a gyertyával nem indult el... Persze kismillió ok lehet, ne vedd ezt biztosítéknak.)
7/11 A kérdező kommentje:
Nem nálam állt le, hanem apámnál de ha jól emlékszem akkor lefulladt(nem hinném hogy megszorult volna)
A szikra elég erősnek tűnik,szép erős kék színe van.A gyertyát már cseréltük(igaz,nem újra)de még akarok tenni egy próbát új gyertyával is.
2012. dec. 20. 10:47
8/11 A kérdező kommentje:
megnéztem a kompresszióját kézzel.Odanyomtam az ujjam a lyukhoz és elég szépen elnyomta az ujjamat.
2012. dec. 20. 16:42
9/11 A kérdező kommentje:
Kapott a motor egy új,gyári, Champion gyertyát.Nagyon szépen szikrázik de mégsem indul be, még tolásra sem.Egyszer mikor jó lendülettel gurultam beváltottam aztán kiengedtem a kuplungot akkor volt egy nagy pöffentés és aztán semmi.Próbálkoztam indító spray-al is de azzal még csak nem is pöffentett.
2012. dec. 28. 23:24
10/11 anonim válasza:
Ha van levegő, benzin és szikra, akkor pöffennie kötelező. Valamelyik hiányzik, ha néha, vagy egyáltalán nem pöfög. Ebből indulok ki, távgyógyítással ennyit tudok mondani, hogy az alapokat gondold végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!