Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul? Yamaha dt50MX

Miért nem indul? Yamaha dt50MX

Figyelt kérdés

Van egy egy cross motorom a fent említett típusban és nem sikerül beindítani.Egyszer menet közben leállt és azóta áll.

Megnéztük szikra elég erős,üzemanyagot kap,jókor adja a szikrát(felső holtpont előtt egy kicsivel,autószerelő nézte)de mégsem indul mi lehet a gondja?

2012. dec. 15. 22:14
1 2
 1/11 anonim válasza:
Kuccsal próbáltad?
2012. dec. 15. 22:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Mivel?
2012. dec. 15. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Kompresszió van benne? Ék a helyén van? Féktisztitót a légszürőbe, úgy indul?
2012. dec. 15. 22:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Kompressziót még nem mértük nincs műszer.Ék a helyén van(ez volt az első dolog amit megnéztünk).Indító spray-t fújtunk neki úgy sem akart indulni.
2012. dec. 15. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, esetleg próbáld meg kicsavart gyertyánál odatenni az ujjad, hátha érezni h nincs kompót benne (ha van benne ellöki az ujjad erőteljesen). Hogy állt meg? Satuzott, vagy lefulladt? Lehetséges h megszorult.
2012. dec. 15. 22:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó szikrát ad? Milyen a színe? Autószerelő nem tud kölcsönadni egy gyertyát egy próbára? (Nekem is volt szikrám, csak számomra érthetetlen módon azzal a gyertyával nem indult el... Persze kismillió ok lehet, ne vedd ezt biztosítéknak.)
2012. dec. 16. 00:11
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem nálam állt le, hanem apámnál de ha jól emlékszem akkor lefulladt(nem hinném hogy megszorult volna)

A szikra elég erősnek tűnik,szép erős kék színe van.A gyertyát már cseréltük(igaz,nem újra)de még akarok tenni egy próbát új gyertyával is.

2012. dec. 20. 10:47
 8/11 A kérdező kommentje:
megnéztem a kompresszióját kézzel.Odanyomtam az ujjam a lyukhoz és elég szépen elnyomta az ujjamat.
2012. dec. 20. 16:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Kapott a motor egy új,gyári, Champion gyertyát.Nagyon szépen szikrázik de mégsem indul be, még tolásra sem.Egyszer mikor jó lendülettel gurultam beváltottam aztán kiengedtem a kuplungot akkor volt egy nagy pöffentés és aztán semmi.Próbálkoztam indító spray-al is de azzal még csak nem is pöffentett.
2012. dec. 28. 23:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha van levegő, benzin és szikra, akkor pöffennie kötelező. Valamelyik hiányzik, ha néha, vagy egyáltalán nem pöfög. Ebből indulok ki, távgyógyítással ennyit tudok mondani, hogy az alapokat gondold végig.
2012. dec. 29. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!