Fagyálló a hűtőfolyadékot mindenképpen tegyél bele! Amúgy szerintem nem kell neki nagyon más... Inkább szerezz egy jó vastad bőrkabátot... 15f
2009. aug. 22. 13:00
2/9 anonim válasza:
Ha nem mész vele,akkor töltsd fel a tankot amennyi benzin belefér(ne rozsdáljon be a tank belseje)a gumikat átkenheted szilikonnal (ne repedezzen meg),akumlátort vedd ki,és havonta meritsd le (pl egy izzót rákötsz) és töltsd fel
2009. aug. 22. 13:07
3/9 A kérdező kommentje:
Értem
2009. aug. 22. 22:20
4/9 A kérdező kommentje:
Jah! Nekem léghűtéses.
2009. aug. 22. 23:43
5/9 anonim válasza:
Robinak jellemzően műanyag tankja van, teljesen karbantartás mentes gépek. Én inkább kiburítanám az úszóházbólk a benyát, néha le tud ülni egy kis szennyeződés belőle az úszóház aljára és az dugulást okoz tavasszal. De mivel ezek már nem tankba keverősek ez se jellemző. Akksi kisüt, kivesz, szobába betesz vagy olyan helyre ahol nem megy 15 fok alá a hőmérséklet. És feltölt egy formázó töltéssel(kb 6 óra de automata töltővel hagyhatod egész éjjelre). Aztán havonta less rá a feszre és ha kell tölts rá.
Guminyomást visszaveheted a normál érték 70%-ára ha középsztenderes.
2009. aug. 23. 10:33
6/9 anonim válasza:
Sehogy.XDXDXD
hajtsál vele....
Jól írták előttem: vastag télikabát, kesztyű, 2 macialsó, és egy bakancs. Nincs jobb mint télen esni-hullani a jégen-havon motorral.
Nekem már 2 éve van egy simóm, és sose téliesítem, mindig járok vele: nyár 50 fok, tél -20 fok, szakadó eső, jégvihar... mindennel volt már dolgom...
18/F
2009. aug. 27. 10:42
7/9 anonim válasza:
Most mit emeled ki a kérdést?4 Mondom hogy nem nagyon kell ezekkel foglalkozni, mert karbantartás mentesek erre találták ki őket, ha japán géped van akkor meg pláne, azért vannak hogy 0 műszaki tudással is kibírjon mindent, mert gyakorlatilag nincs ami tönkremenjen benne az állás során. Akksit ne hagyd benn ellenőrizd az elektrolit szintet ha kell desztvízzel töltsd utána azt kész.
2009. aug. 27. 17:05
8/9 anonim válasza:
Télen meg ha nem akarod összetörni magadat meg szegény robit se akkor hanyagolod, mert ilyen kis talicska kerekekkel lehet zakózni egy kis buckán is, még a Simsonnal is néha birkózok hogy a jégen megálljak vele.
2009. aug. 27. 17:06
9/9 anonim válasza:
4. válaszolómnak üzenem, nehogy pár év múlva bánják az ízületeid a -20fokot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!