Az férfiaknak miért mániájuk egy jó kocsit megelőzni?
Figyelt kérdés
Maserati quattroportém van. Számtalanszor megtörténik, hogy megyek normálisan, ahogyan szabályos, de sorra húznak el mellettem a kis Fiatjaikkal, közben bámulnak át nagy önelégülten, hogy "haha, megelőztem egy Maseratit". Sosem fogadom el a kihívást, arra szoktam gondolni, hogy száguldozz csak, majd utólérlek az első ároknál, amibe beleborulsz... de mire jó ez? Hogy sokan képesek még az utasaik életét is kockáztatni egy pillanatnyi "kielégülésért"?!2012. dec. 14. 15:01
11/15 anonim válasza:
Én előzni se szoktam mert a kocsinkkal csak lendületből lehet úgyhogy csak akkor előzök ha nagyon lassan mennek előttem és szembe meg semmi nem jön. Nem szeretem centizgetni. Általában traktort, trabit, polskit meg ezekhez hasonló csodajárgányokat előzök meg.
12/15 anonim válasza:
Nem lakott területen általában tempomattal megyek, akit utolérek megelőzök márkától függetlenül. Aki engem ér utol, az engem előz meg.
Bár azt én is viccesnek találom, amikor pályán 150-nél küzdenek mellettem Suzuki Altoval :)
13/15 anonim válasza:
Ha 90-el mész, akkor akármilyen autód van, meg foglak előzni. Azért néznek át, mert nem értik, hogy minek vesz Maseratit, aki 90-el megy.
14/15 anonim válasza:
Az eszedbe sem jut, hogy csak azért bámulják meg az autódat mert ritkán látnak ilyet? Valószínűleg, egy Velorexet is hasonlóan bámulnának! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!