Télen hogyan mostok autót? Mit csináltok hogy ne fagyjon be az ajtó?
Figyelt kérdés
Elég ha csak megtörlöm?
Szilikonnal kenjem be a gumitömítést az új kocsinál is?
2012. dec. 12. 19:09
1/11 anonim válasza:
Úgymond falcold ki,töröld szárazra az ajtók,csomagtérajtó éleit,széleit,valamint a "B" oszlop mindkét oldalát ahová befekszik az ajtó,a tank betöltö nyílást detto,ha teheted kifújhatod levegővel is,a zárakat is.
2/11 anonim válasza:
Úgy, h nem mínuszban mosom, nem Szibériában vagyunk.
Jövő héten elvileg plusz lesz már napközben is!
3/11 anonim válasza:
Én meg hagyom, hogy érvényesüljön az öntisztulás!
:D
4/11 A kérdező kommentje:
Második!Csak tudod vannak akik olyan helyen dolgoznak ahol retkes kocsival nem lehet megjelenni!
2012. dec. 12. 19:56
6/11 anonim válasza:
Én forró vagy meleg vízzel szoktam autót mosni és hagyom hogy leszáradjon .Soha nem volt az ajtóknak sem baja :)
7/11 anonim válasza:
Fűtött garázs van esetleg?
Mert ha van akkor simán lemosod, aztán ha lecsöpögött a felesleg akkor beállsz a garázsba, aztán ott majd megszárad ami még rajta van.
Vagy másik lehetőség hogy mosás után áttörlöd.
Egyébként meg megjelenni akárhol lehet akármilyen autóval. Esetleg nem illik, vagy nem szabad.
8/11 anonim válasza:
Mások is járnak oda gondolom télen kocsival, esetleg tőlük is megkérdezheted, egyébként én is a forróvizet javaslom, és jobb enyhébb időben, ne kísértsük a balszerencsét este -10 fokban:)
9/11 anonim válasza:
Én ma -3 fokban megmostam pénzbedobálós automata mosóban - egyrészt mire kiértem a telephelyről szinte csak pár csepp víz volt rajta.
Aztán mentem 50 km-t feltekerve a fűtést, sehol nem maradt rajta semmi.
10/11 anonim válasza:
A legtöbb gépi mosóban van szárítás is a program végén. Ilyenkor ott mosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!