Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek?

Milyen autót vennétek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Autót szeretnénk venni, de minden féleképen terepjárót. Mondjatok már olyat ami nem is eszik sokat és megbízható is. Lehetőleg ne francia autót. Lehetőleg 10 liter alatti átlagfogyasztással.
2012. dec. 12. 18:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pajero
2012. dec. 13. 11:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Bocsi a keret olyan 1 millió körül. Szamcsink van. És 1000 res csak. Így is 13 literrel megy átlagba :D A duster az francia ráadásul még egy rakás fos is. Vitaráról mi a véleményetek ?
2012. dec. 13. 14:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Hogy 10l-ben az se igen áll meg. A Duster francia, és fos, ugye? Miért, a Suzuki mennyivel jobb?

Vitara-t szerintem kerüld, eléggé elavult technika. Nem éri meg az árát.

1 millióból nehéz lesz olyan terepjárót venni, ami ilyen keveset eszik.

2012. dec. 13. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Sztem is Jimny.

[link]

2012. dec. 13. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor Jimny. Amúgy a Dacia Duster az román, nem francia, francia motor van benne, de az meg megbízható. Inkább az anyag minősége, amit felhasználtak hozzá, az a fos, ha már ezt a szót használtad. De egy 10 éves Suzuki sem jobb szerintem mint egy új Duster.

Viszont a Dusterre nem írtad, hogy nem bírná terepet, hol közlekednél vele, úgyhogy a Suzuki SX4 is jó lehet. Ez az árkategória, nem eszik 10 litert és jó kis megbízható kocsi és még van is választék.

2012. dec. 13. 18:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Terep ? A dusterrel ? :D A mostani samuraiunkal 1 méteres vízbe megyünk. Csak a fogyasztását sajnálom.
2012. dec. 14. 13:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Már pedig 10 liter alatt egy terepjáró sem fog fogyasztani, amit 1 millióig megkapsz. Gondolom nyomjátok neki rendesen, nem kímélitek. Az a 13 liter szerintem nem is olyan rossz.
2012. dec. 14. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!