Mi a véleményetek? (szélvédőcsere)
A kocsimon szélvédőt kellett cserélni. Vittem egy újat a karosszériásnak hogy rakja bele. Meg volt beszélve hogy ő adja a ragasztót és belerakjaígy 8000 ft-ért . Ma ahogy fizetnék, 10 ezer ft -ot mondott. Erre megkérdeztem h tegnap nem így állapodtunk meg. A válasz az volt hogy : óóóó az eus matricát is át kellett ragasztani ....
Nem kérdeztem már de hát ezt előre lehetett tudni h ragasztani kell a matricát(meg hát nem hiszem h ez 2000 ftba kerül)
Ilyenkor az bosszant h előre lebeszélt az ár. És utána mégse annyi az annyi:(
Pedig ez nem olyan h pl.: egy kocsi müszaki előtt és akkor derül ki h ezt is meg azt is cserélni kell már(tehát előre nem látható) és így nőhet az összeg
Ti jártatok e már így?
Saját elképzelés az h ebbe a KIB@SZOTT országba mindeg le akarják húzni az embert.
Te is lehetsz szemét ha ő is, ha vki kérdezi megmondod, hogy nagyon nem korrekt arc ne vigye oda...
Meg gondolom te se mész többet oda
Korrektnek tűnik az ár, az kifogásolható hogy nem szólt előre.
A matrica pedig annyi, olvasd el az utolsó bekezdést:
Egyébként jobban jártál, mert a matrica a rendszámmal együtt van, és ha elveszik NEM pótolható,csak ha fel tudod mutatni a régit, új rendszámot kell igényelni, az összes papír újul.
Egyedül az kifogásolható hogy nem szólt előre, de gondolom simán kiment a fejéből.
Tudom h ha új matricát akartam volna akkor ahogy elmondtad azt az eljárást kellett volna tennem és hogy 1500 ft-ba került volna
Szervizben voltam sokat, ott is mindig a martica átragasztás volt h ne kelljen fizetni.
Ezzel nincs is baj mi is alapból így gondoltuk
Csak az h ez a kifogás a +2000 ft-ért, az a bosszantó
Sajnálatos ahogyan jártál bár csak Én mint szakember eltudnék kérni a preciz munkámért ennyi pénzt nálunk 8000.-Ft ragasztó szettel együtt a beépítés és örök beázás elleni garanciával mivel gyári technológiával dolgozunk.
Nem volt korrekt a szervizesed a matricát illetőleg ezért fel sem szabadna semmilyen díjat számolni. Vannak a szélvédő csere alkalmával is rejtett nem várható költségek de ezeket mind lehet vagy előre felajánlani pl keret,patentok cseréje de ha kell is valami azt nem fizetéskor közöljük hanem felhívjuk ügyfelünket, hogy plusz költségre számítson ezért vagy azért. Körül tekintőnek kell lenni az biztos de gondolom nem fizetted ki??Én legalábbis nem tettem volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!