Bence21 kérdése:
Tényleg ennyire borzalmas az 1.4-es Ford Focus (2000) gyorsulása?
Figyelt kérdés
Gyári adatok szerint 15mp... Az 1.4-es 8 szelepes Peugeot 206 13mp alatt van 100-on...Ráadásul a Focus 16 szelepes Miért?2012. dec. 12. 13:49
2/10 A kérdező kommentje:
pözsó 1030kg a focus 1091 ennyit csak nem számít:/
2012. dec. 12. 14:09
3/10 anonim válasza:
Nem borzalmas az. Az az 1.4 nem versenyautó, mennyi legyen a gyorsulása?
Havernak mértük az 1.0 WagonR+ -t az valami 24 másodperc volt. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Úgy borzalmas, hogy összehasonlítom a 206-al pl. vagy egy Puntoval aminek 1.2-es motorja van, meg tudván, hogy 16 szelep van a Focusban + a szutyok swift is 15mp alatt van 100on egy kicsit fura. Persze nem gondoltam h versenyautó:) Csak most készülök venni és legyen benne egy kis erő akkor már (nem vagyok racer típus!) csak előzésnél mondjuk:)
2012. dec. 12. 14:41
5/10 anonim válasza:
Nekem volt 1.4-es fókám. Gyenge. Akinél az erő szempont ne vegye. M7-esen Érdnél nem jön fel 5.ben 4személlyel. Viszont legendás futómű+fék. Most tíz évvel fiatalabb autóm van, és abban nem olyan jó a futómű+fék. Szervízre igénytelen, a világból kivisz. Reanultos, golfos, bmw-s, citroenes ismerőseim állandóan szervíz-sztorikkal jöttek, én 6 év alatt egyszer voltam egy gyújtáselosztó miatt. Kényelmes is. Nem is adtuk el, a családban megkapta a fiatalabb korosztály. Ajánlani tudom, nekünk nagyon bejött. (a 2003-as upgradelt verzió)
6/10 A kérdező kommentje:
Én 600e-ig nézegettem és van pár 1.6-os, azok már jók. Remélem lesz Februárig még 1.6-os Focus a piacon és akk az lesz:)
2012. dec. 12. 15:06
7/10 anonim válasza:
Az 1.6-os ugyanolyan fosgyenge, és másféllel többet eszik. Én is dilemmáztam rajta annó, de inkább a fogyasztásra szavaztam.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor milyet nézzek ami teljesítményileg is jó és nincs is probléma (sok) vele és belefér a 600e-es keretbe?:D Gondolom sok ilyen autó nincs. Golf 3 az megbízható de teljesítményileg 0 sztem., Punto 2-es teljesítménye viszonylag jó de elektronikai hibák stb.
2012. dec. 12. 15:30
9/10 anonim válasza:
Viszonyítás kérdése. Megbízhatóságból, útfekvésből és stabilitásból jeles. Nem drága alkatrészek a Cromaxnál.
4 éve vettem 2002-es 1.4 Fóka 130000km, költeni nem kellett rá.Ha tudsz vegyél 1.6-ost.
10/10 anonim válasza:
tökmind1 hány szelepes, lényeg hogy 75 loeró, és 1100 kg, elég komha jószág, ettől függetleül jó vezetni, nagyon jó a futóműve... a sztuyok swiftról annyit hogy a 8 szelepes is 68 lóerő, ami 800 kga-al párosítva 11.8 kg/LE, még a focus 14,6, ami jelentős különbség, 0-100-ig pedig nem olyan jelentős a légellelállás, hogy az a plusz 7 lóerő a focus javára behozza a lemaradást... focust 1.6-os motorral vedd sztem az 100 lóerő és megy rendesen, fogyasztani se fogyazst annyival többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!