Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az ilyesmirő...

Mi a véleményetek az ilyesmiről? Motoros betöri az ablakot és kirabolja az autóst a dugóban

Figyelt kérdés

[link]

Szubjektív véleményem az, hogy megérdemelte az a motoros. Veletek történt már hasonló? Hogy lehet ez ellen védekezni? Ebben a baromi hidegben iszonyú pofátlanság az ilyesmi.

2012. dec. 11. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Remek... +1 ok amiért még jobban ellenszenvesek leszünk az autósoknak...
2012. dec. 11. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért az engem is érdekelne, hogy mit adnátok komolyabb bűncselekményért, ha ezért halál jár. Erre valahogy senki nem akar választ adni, csak fröcsögtök ész nélkül.
2012. dec. 11. 22:02
 13/17 Napkiraly ***** válasza:
0%
duplahalál, élve égetés, családírtás hetedíziglen, amit akarsz.
2012. dec. 11. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ide helyezték át az OPNI-t? Nem tudtam, bocs!

Indulatból van itt bőven. Elég szomorú. Az újabb sütetű BTK nagyobb teret enged önmagunk védelmére, mint korábban. De azért nem tartunk még ott, mint az USA egyes államaiban. (Előbb lövünk, aztán érdeklődünk.)

Az új felfogás szerint a bűnöző vegye foglalkozási ártalomnak, hogy munka közben pórul járhat. Ezt maximálisan helyeslem. Az önvédelemnek sem kell feltétlenül arányosnak lennie. Ezzel is egyetértek! De azzal is, hogy csak életet közvetetten, vagy annak veszélyét magában hordozó, vagy azt vélhető esetekben nyitja szélesebbre az önvédelem kapuját a jog. Pl. egy éjszakai betörőnek még nem eshetünk neki furkósbottal, de ötnek már igen.

Ebben az esetben ez fel sem merül. Nézzük a résztvevőket.

Motoros: tervezte a cselekményt, készült rá. Autós: váratlanul érte, s a reakciót nem gondolhatta át tiszta fejjel. Egyik nyereségvágyból cselekedett. A másik értékeinek védelmében, sokkhatás alatt. A végkifejlet lehet ennek szándéktalan következménye, vagy bosszú is.

Nem lett volna szabad üldözőbe vennie a motorost, ha nem tudta megőrizni a hidegvérét. Az egész környezetét veszélyeztette. Sokkal nagyobb baleset is lehetett volna. (Ha azzal jöttök, hogy az én kisebb értékem nem áll, mert gyémántok és rubintok is lehettek volna a táskába, akkor engedjétek meg már nekem azt, hogy én meg tömegbaleset vizionáljak.) Nyilván nem azzal a szándékkal kelt fel reggel, hogy na ma elcsapok a kocsival egy latrot. De az lett a vége. Nyilván ezt is mérlegelni fogják majd.

2012. dec. 11. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Vitatkozhatnánk most itt orrvérzésig...

Summa summárum: ennek a tolvajnak most pech-je volt /hál'isntennek/.

Mélységesen együttérzek a kirabolt autóssal,nyílván nem ölni akart.

De ha én lettem volna a helyében,/isten látja a lelkemet/ugyanezt tettem volna!

2012. dec. 11. 22:51
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom számotokra miért olyan, csodálkozni való ez, elmentek Ukrajnába, Szerbiába, Oroszba, Románba na ezeken a helyeken a saját autódat ellopják ha utaznak rá, nem veszik figyelembe ha benne ülsz, ezt teszi a szegénység és nincstelenség

Hozzá kell szokni, hogy itthon is egyre több ilyesmi lesz, persze nekem már nem újdonság az ilyen mert tudom hogy mennek ezek

2012. dec. 11. 23:18
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Szegény motor!! :(
2012. dec. 12. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!