Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyesmi szivargyújtóról...

Ilyesmi szivargyújtóról üzemeltethető minikompresszor ér valamit?

Figyelt kérdés

[link]

Otthon van rendes kéthengeres, vízhűtéses 50 literes tartállyal rendelkező komoly kompresszorom. De azt nem cipelném mindenhova magammal az autóban, nem meg nem megy 12V-ról.

Ezzel lehet kereket pumpálni? Mennyire hatékony? Kacatot nem akarok venni.

2012. dec. 11. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van nekem is ilyenem. Elég lassan fúj sajnos, de nem kacat, teljesen használható. Meg végül is nem kell pumpálni, csak bekapcsolod és várod míg felfújja. Nyilván sokkal több idő alatt, mint nagyobb társa.
2012. dec. 11. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez, nekem is ilyen van.
2012. dec. 11. 13:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor azt hiszem beruházok egyre. :)
2012. dec. 11. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
OBIban egy ezressel olcsóbb ugyanez.
2012. dec. 11. 13:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Nézem is az akciós újságjukat. 1999Ft-ért látok egy hasonlót, amit 17 bárosnak írnak. A fene tudja, hogy ugyan az-e. Kínai ez is, az is.
2012. dec. 11. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
2 bar felett mar nagyon küzd, viszont a kábelbe épített kapcsoló hasznos.
2012. dec. 11. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekünk is van ilyen, és régebben a bicajt is ezzel fújtam fel mert gyorsabb volt mint amíg a kompresszor feltölti a kb 80 literes tartályt 4-5 barra :)

Ami tönkrement rajta az a végén a szelep. De azt meg lehet venni pár100 ft-ért és cserélni.

2012. dec. 11. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak valami komolyabbat vegyél,mert a kínai szarokon 1 hetet sem bír a nyomásjelző óra..
2012. dec. 11. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
ezek nem állandó használatra vannak kitalálva ("a kínai szaron egy hete sem bírt a nyomásmérő"), hanem arra, hogy a csomagtartóban elférjen, és ha valamelyik kerék leenged, akkor ne kelljen autómentőt hívni. Fel lehet vele nyomni annyira a gumit, hogy a szervizig elmenjen vele az ember...
2012. dec. 11. 20:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Tegnap este megnéztem az Obis változatot. Hát nem volt túl bizalomgerjesztő.

Ugyan, az, mint a teszkós, ósanos, stb változat, esetleg csak az tér el hogy papírdobozba csomagolják, vagy fóliába.

Vennék én komolyabbat is, nem sajnálnám rá a pénzt, csak mindenhol ezeket látom.

2012. dec. 12. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!