USA-ban élek és vettem itt egy GPS-t. Van hozzá autóstöltő, amivel a szivargyújtóról tudom feltölteni. Otthon, MO-n is lehet ezt használni?
Figyelt kérdés
Mármint a szivargyújtók azonosak a két ország között? Nem fog kárt csinálni a GPS-ben, ha Mo-n használom. Arra gondolok konkréten, hogy itt amerikában kevesebb az áram a konnektorokban, asszem csak 110. Működni fog, ha magyar autóba teszem vagy venni kell hozzá egy áramátalakitó adaptert?2009. márc. 19. 15:08
1/5 anonim válasza:
Igen, működni fog :)
Az való igaz, hogy a hálózati villamosszolgáltatás gyengébb feszültséggel üzemel, azonban ez a gépjárművek áramellátását nem befolyásolja.
Sőt a gyártók arra is figyelnek, hogy mind a 12 V-os, mind a 24 V-os gépjárművek (pl. kamionok) esetében használható legyen a kütyü.
2/5 anonim válasza:
Nekem öt évig Pontiac Transportom volt, amerikai példány, minden itthoni kütyü szivartöltője jó volt bele.
3/5 anonim válasza:
Használni minden további nélül használhatod Magyarországon is, de vigyázz, mert 90%, hogy a GPS-edhez kell majd update is (nem ingyenes), hogy É és D Amerikán kívül használhasd. Én már megjártam, onnan tudom.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom. Már megrendeltem a szoftvert. 4-5 napon belül megkapom. 125 dollár volt.
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 19. 16:45
5/5 anonim válasza:
Ha az ottani autók elektromos rendszere is 12V, akkor működnie kell. A szivargyújtó meg azonos, ezt hívják szabványnak.
Amerika rossz hatással van az intelligenciára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!