Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hova tűnhetett 3/4 tanknyi...

Hova tűnhetett 3/4 tanknyi benzin?

Figyelt kérdés
Múlthét pénteken tele tankoltam a kocsit. A hétvégén nem nagyon használtam de azért mentem vele. A tankfedő kulcsos szóval kilopni se tudták, és a tankja se lyukas alul mert nem volt alatta benzin tócsa. Ezt tegnap vettem észre és nem tudom elképzelni hogy ennyi benzin hova tűnt ha csak ennyit használtam a kocsit, pláne hogy nálam egy tank benya egy hónapra van beosztva... 1000 cm3 Suzuki. Ha ez számít akkor a benzin OMV maxx motion 95-ös volt amit bele tettem.

2012. dec. 10. 19:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem fúrták ki a tank oldalát? tipikus benzinlopási technika. A tank alján marad benya...
2012. dec. 10. 19:48
 2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, de majd megnézem. Nem parkoltam olyan helyen ahol ilyet csinálnának, bár sose lehet tudni
2012. dec. 10. 19:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem adtad valakinek kölcsön a kocsit? Esetleg lehet hogy a benzin jeladó ment tönkre.
2012. dec. 10. 20:25
 4/16 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy a gyerek, barátnő, rokon valaki elvitte egy jó pár körre? :D
2012. dec. 10. 20:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Suzukinál ha leveszik a tankról a csövet frankón ki lehet szivni.
2012. dec. 10. 20:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem :D senkinek. csak nálam a volt a kocsikulcs. Szerintem ha lopták volna benzint akkor az egész tanknyit. Vagy ennyire nem precízek ezek a tolvajok hogy még ott hagyja benne a negyedét... na igen vagy a jeladó még a másik véglet, de ha az sem lenne az akkor még motor problémára gondolnék. Lambda szonda esetleg. Légszűrőt egy fél hónapja cseréltem.
2012. dec. 10. 20:59
 7/16 anonim ***** válasza:

Ezért ne engedd soha tankolni a kutast..úgy átbAsz,hogy teherbeesel.

(fejvakarás 10ezer,orrvakarás 5ezer,így jeleznek be a pénztárosp*csának)

2012. dec. 11. 05:50
 8/16 A kérdező kommentje:
Mindig magamnak tankolok. Sose engedem a kutasnak.
2012. dec. 11. 07:55
 9/16 anonim ***** válasza:
A lambda szonda egy hétvége alatt több mint fél tanknyi benzint azért nem kajáltat csak úgy be! Főleg egy 1.0 suzukinál. Próbáld ki, hogy rátankolsz egy pár ezer forintért. Ha feljebb megy a mutató, akkor a jeladó rendben van. Vagy talán esetleg pont a mutató tapadt le, ebbe hidegbe. Illetőleg nem letapadt, hanem fellazult. De h a legközelebb teletankolod és valahol még is csak kifolyik a benzin akkor tuti, hogy megfúrták a tankod. :/
2012. dec. 11. 09:37
 10/16 Syrakusa ***** válasza:
Mi az a nem sok?Ez eléggé relatív :-) Nekem négy nap alatt fogyott el fél hónapra szánt benzinem.....alig van negyed felett a mutatóm és 7.-én tankoltam tele...... :-)
2012. dec. 11. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!