Ladaguruk, mi a zsugormotor? Nem vagyok Ladás, de csípem a ruszki vasakat. Szóval mitől zsugor a zsugor?
Magas fogyasztás és meghibásodási hajlam,cserébe alacsony komfortfokozat.
Versenyezni, teljesen átalakított technikával, meg hétvégére játszani jó, de mindennapos használatra alkalmatlan.
nekem 1200 Ladám volt és imádtam!
Igaz mindig volt vele kis munkám de soha nem hagyott az út szélén(na jó egyszer egy benzin kút mellett meg a ház elött 10 méterre kifogyott a benzin).
Na jó egyszer volt olyan is hogy műszaki elött megadta magát az önindító pedig elötte lévő nap totál rendben volt minden csak reggelre lett gáz.
Ha egy kevés kilóméteres ladát találsz amit egy nagyapó a garázs mélyén rejtegetett mert csak arra használta hogy néha templomba járt vele akkor azzal érdemes foglalkozni.És nem egy olyan autó amivel szerelőhöz kell rohangálni mert könyv alapján is generálozhatod a vasat,nem úgy mint a mai autókat.
Hátrányai:kicsi ülés,10l alapfogyasztás, Számomra csak ez a két negatívom volt a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!