Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valami jármű, ami egy...

Van valami jármű, ami egy F1-es autót le tudna győzni egy F1-es pályán egy normál F1-es távon?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 20:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Bugatti veyron, meg sok épített kocsi hozza azt a teljesítméyt mint egy F1-es
2012. dec. 6. 20:49
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

A F1 már régen nem a motorok teljesítményéről szól, hanem az aerodinamikai konstrukcióról és a gumikról.

A válasz: nincs

2012. dec. 6. 20:55
 3/18 A kérdező kommentje:

Pontosan ezért kérdeztem, mert hiába gyorsul mondjuk 0-100-ra a Bugatti ha jól tudom 2.4 mp alatt, a Ferrari F2012 pedig 2.7 alatt Alonsoval (ő vette idén a legjobb rajtokat), az aerodinamika miatt a Bugatti sokat veszítene a kanyarokban. Az meg hogy épített autó, nem mond sokat, mert egy F1-es kocsi is épített autó. Konkrét járműre gondolam. Lehet motor is, csak aszfalton közlekedjen, az a lényeg.

De egyébként én sem találtam semmit, mi felvehetné a versenyt ezekkel az autókkal.

2012. dec. 6. 21:10
 4/18 anonim ***** válasza:
Indycar esetleg.
2012. dec. 6. 21:32
 5/18 anonim ***** válasza:

Nincs. Egyszerűen tömören.

Nagy teljesítményhez úgymond nem kell akkora ész, hogy megépítsd. Aerodinamikához és ennek finomhangolásához viszont sok kell.

2012. dec. 6. 22:16
 6/18 anonim ***** válasza:

Talán ez az opel astra...XDDdd

http://www.youtube.com/watch?v=rrhEV5GXNGs

2012. dec. 6. 22:16
 7/18 anonim ***** válasza:
durva opel :-)
2012. dec. 6. 22:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Persze, az F1-esek teljesen vissza vannak fogva. Nincs turbó, kis köbcenti, szar gumik. Egy olyan autó, amit nem fognak vissza a szabályok fossá verné.
2012. dec. 7. 00:40
 9/18 anonim ***** válasza:

Hát nem hiszem...

Egyik utcai autónak sincs olyan alacsonyan a súlypontja, hogy olyan nagy sebességgel tudják bevenni a kanyarokat megbillenés és megcsúszás nélkül. Plusz akárhogy könnyíted, nem lesz egy f1-esnél könnyebb.

Tegyük fel van egy nagyon erős autód, de akárhogy építed meg nem lesz olyan stabil útfekvése a kanyarokban, ezért jelentősen lassabban kell bevennie azokat. Hiába tudná lehagyni az egyenesekben, szerintem esélytelen hogy ő győzzön.

2012. dec. 7. 00:54
 10/18 anonim ***** válasza:
Az meg mellékes hogy a kanyarokban így is sokszor a csúszáshatáron mennek.
2012. dec. 7. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!