Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te hogyan érzed magad mikor...

Te hogyan érzed magad mikor olcsó, lepukkant autóddal közlekedve vadiúj, drága luxusautót láttok?

Figyelt kérdés
Beáll mellétek a pirosnál, elmegy melletetek, szembe mentek vele, előttetek, mellettetek megy a dugóban, stb.

2012. dec. 6. 14:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Túl sok luxusautót nem látni magyarországon. A prémiuautót ne keverjük ide, azok megérik az árukat.
2012. dec. 6. 15:14
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mit gondolok róla? Semmit! Az én 10 éves suzukim is ugyan oda megy mint az ő "luxusautója"! Ha nagyon sok pénzem lenne sem vennék baromi drága kocsit! Minek? Hogy rányissák az ajtót a parkolóba,meg parkolásnál meghúzzák és mintha semmi nem történt volna nem szólnak? Vagy mert nem indul el,mert valami elektromos kütyü besz*rt benne és villog mint a karácsonyfa? A Magyar utaktól meg ne is beszéljünk......
2012. dec. 6. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

Hát, az autóm viszonylag olcsó meg idősebb mint én 3évvel de nem lepukkant, nekem megfelel. Pláne hogy én raktam össze, és tudom hogy nem fog otthagyni. Meg nem bimmbammol mindenért mint egy zárlatos kínai gyerekvasút. Igaz hogy nincs benne nagy navi, meg könyök-bicepsz és bal here-légzsák.

Gondolom az egészséges irigységre akartál kilyukadni, az meg nálam nincs meg. Egyrészt mert nem vagyok az a típus, másrészt a szakmám miatt tudom hogy mennyi baj tud lenni velük. Megnézni megnézem őket, de ennyi, ha megnyerném az ötös lottót se vennék luxusautót, inkább egy E34-es 540i-t újítanék fel patentra.

2012. dec. 6. 16:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Szarul.
2012. dec. 6. 17:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Én még sosem gondolkoztam ezen.

Kisebbségi komplexusod van.

2012. dec. 6. 18:05
 16/19 Beviz Elek ***** válasza:
Megnézem és elgondolkozom azon, hogy az árából mit csinálhatnék az enyémmel. Nem vagyok oda sem a prémium sem a luxusjárgányokért. Nissan párti vagyok és egyszer meg akarok csinálni egy 200sx-et (mert nagyon állat verda) és egy P11es Primera-t (mert most az van, nem egy tipikus tuningautó és ezért lesz az enyém különleges)
2012. dec. 6. 18:15
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Mindig rádöbbenek arra, hogy ebben az országban kétkezi munkából nem lehet meggazdagodni! :)
2012. dec. 6. 18:52
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Dehogynem csak a Vik...szóval jó kapcsolataid kell hogy legyenek. Vagy jó céghez kell bekerülni.
2012. dec. 6. 18:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Kiválóan! Örülök, hogy az én "lepukkant" autómban több extra van, mint az Ő luxusautójában. Ott van például az index. :)
2012. dec. 6. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!