Mi a véleményetek? Megéri megvenni ezt az autót? Www.Hasznaltauto.hu/auto/bmw/730/bmw_730d_automata_m. O-i_gyonyoru_189. 000km-6325255. Bocs de nem tudtam belinkelni rendesen.
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 17:35
11/15 anonim válasza:
Azért, mert jelezni akartam, hogy nem jó a link és írtam hozzá, hogy nekem nem kellene, mert sokba kerül fenntrtani. eljesen mind1, hogy 2000-es benzin, vagy 3000-es dízel. Nem hinném, hogy többet értesz az autókhoz mint én, azért mert a BMW-ket nézegeted a neten. Engem a BMW-k nem hoznak lázba. Ez van.Akkor cseszegess, ha szakértő vagy. Azt sem értem, hogy minek kell neked meg provokatív választ írnod, mikor kultúráltan lerendeztük és beismertem a hibámat. Tévedni emberi dolog. Te nem tudom, milyen állat vagy, hogy nálatok nem szokás tévedni?
12/15 Joci84 válasza:
Audi se rossz, mondjuk az lehet, hogy a BMW szerviz igényes, legalább is az újabbak, nekem E36 om van nem fiatal 97 es, lassan 2 éve megvan és a két év alatt kb költöttem rá 100 ezer ft-t, ebbe benne volt egy műszakiztatás is! Szóval nekem nincs okom a panaszra a Bmw felé (lekopogom :D ) De mondjuk havernak E46 325 benzines van, na ő azért költött rá rendesen! Szerintem az újabb autóknál már úgy van, hogy ki kell fogni a jót!
13/15 Bence_ válasza:
Alvázszám utolsó 7 karakterét elkéred ez a VIN száma.
Bármelyik bmw szalont felhívod és elmondod, hogy ezt szeretnéd megvenni mondja el mit lát a gépben.
Ha szimpatikus dolgokat mondanak akkor elmész megnézed az autót és mielőtt megvennéd elviszed egy bmw szervizbe állapotfelmérésre. Aztán döntesz.
Ha ennyire nem ismered a típust miért nézed, miért akarsz dieselt?
14/15 T5- válasza:
# 11
Végül is autószerelőként, nem minden nap lát az ember autót közelről, de mindegy is. "Elismerem" tényleg mindegy 2liter benzin vagy 3 literes dízel. Mind a kettő belsőégésű igazad van.... ész megáll....
15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.Bence a te kommentedet különösen hasznosnak találom és még 1x köszönöm.
2012. dec. 6. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!