Melyik relé lehet a tompitotté? PTC, ISCA, MAIN, F/P, RAD FAN, HORN

Kizárásos alapon a MAIN nem lehet, a RAD FAN az valami ventillátor (talán fűtés), HORN az pedig a kürt...
Ráteszed az ujjad, majd a segítő bekapcsolja a tompított fényt. Amelyiknél érzed a kattanást, az lesz!
Ha egyedül vagy, akkor egyenként húzd ki a reléket, amelyiknél megszűnik a fény, az lesz...

MAIN=főbiztosíték
F/P=fuel pump , azaz AC pumpa
RAD FAN=hűtőventillátor
ISCA=ignition sytem control, gyújtásvezérlés
A PTC az istennek nem jut eszembe,de az sem az. Viszont ha megmondod milyen gép megmondom hol van.
2001 1.3 suzuki switt
Nagyot segítenél ha adnál valami okos tanácsot. Elment a tompitott egyik percről a másikra, csak az első kettő tompitott.

Ha az összes jó és csak a tompított ment el, a helyzetjelző és a refi jó akkor nem biztigond lesz.
A relé a műszerfal alatt van, hogy melyik így fejből meg nem mondom, de kattannia kéne még ha szar is. Holnap reggel ránézek majd, aztán írok. De szerintem nem az lesz.
Valószínűleg a szokásos betegsége, a kormánykapcsolóról esett le a vezeték mert elengedte a forrasztás.
Bonts le a kormányoszlop-burkolat alját, alul lesz egy szabad vezeték (emlékeim szerint fehér) ami lóg, látni fogod a helyét. Anyámnak is Swiftje van, én is végigszoptam egy napot vele mikor ugyanez volt autószerelő létemre, villamosságis kolléga adta a tippet.
Ha az is oké akkor a bajuszkapcsoló a fő gyanúsított, arról is képes eltávozni a vezetékezés, ha az is jó akkor vezetékszakadás lesz.
Ha az is jó akkor lehet pingvinezni és hívni a szellemirtókat mert parajelenség.

No kérem. Valószínü, hogy a kapcsolóm volt a ludas. Bár ma világított közbe meg ki is aludt. Fogtam szétszedtem, befújtam összeraktam, ismét jó, Lehet, hogy koszos volt vagy csak kopott és most tisztán működik. Viszont az index kapcsoló részénél nem szokott golyó és egy kis rugó lenni? (piros karika) [link]
Illetve csak olyan zsírom volt ami "erős igénybevételnek kitett nagy berágódásveszélyü csapágyakhoz" való ezzel raktam össze, ez talán nem gond ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!