Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mondanátok jó téli gumi márkát?

Mondanátok jó téli gumi márkát?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 14:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
continental, michelin, pirelli, hankook, goodyear, bridgestone, vredestein
2012. dec. 3. 14:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem a Fulda is nagyon bevált, pedig emelkedős környéken lakom.
2012. dec. 3. 17:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Barum
2012. dec. 3. 18:46
 4/13 anonim válasza:
100%
Nem a márka a releváns, hanem a termék. Minden jó gumigyártónak van gyenge-, közepes- és csúcs minőségű terméke. Én a teszteket szoktam megnézni és az első háromból választani.
2012. dec. 4. 07:11
 5/13 Lacikaori válasza:

Az én észrevételeim szerint olcsó húsnak híg a leve...

Szerintem az akciósakat mindenképp el kell felejteni ha engem kérdezel elég drága de BFGoodrich téligumiban nagyon pöpec!

2012. dec. 4. 07:55
 6/13 anonim válasza:
Szia! A Continental mindent vert a teszteken. A Continental, Semperit és Barum gumikra meg ha 4-et veszel teljeskörű garancia van, érdemes abból választani.
2012. dec. 5. 07:29
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, felpontoztam mindenkit!

Végül Hankook Tire-t veszek, már megrendeltem. Remélem, beválik és kibír pár szezont.

2012. dec. 5. 15:05
 8/13 balkalolka válasza:
Durex.
2012. dec. 6. 11:36
 9/13 A kérdező kommentje:

:)

"Autók, motorok" kategóriában?

2012. dec. 6. 22:24
 10/13 Nagyfater ***** válasza:

"Végül Hankook Tire-t veszek, már megrendeltem. Remélem, beválik és kibír pár szezont."

Kicsit elkapkodtad. Nem itt kellett volna közvélemény kutatást tartani, mert nagy eséllyel mindenki azt ajánlja, amit használ, és/vagy ismer. Én ezt egy gumissal beszéltem meg, mert nekik nagy tapasztalatuk van abban, hogy az egyes autótípusoknak milyen a futóműve (!), és az átlagos éves futásteljesítmény ismeretében egy adott ársávban - pénztárca... - milyen márkájú-típusú gumik "illenek" hozzájuk. Egy gyengébb futóművű márkához például nem érdemes méregdrága gumit venni, míg egy komolyabb felépítésűhöz már érdemes hosszú időre tervezni, és olyan márkájú gumit választani, amiben nem csak őrölt használt gumi és préselt szénpor van....

2012. dec. 7. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!