Yamaha yz 85 re lámpa? Módja?
Segítséget szeretnék kérni yamaha yz 85 04 es motorba lehet világítást építeni?Generátor belefér? Vagy ha nem mi módja van világítást tenni rá? Azért kell a lámpa hogy este lássak vele erdőben. Irányjelző nem kéne csak E/H lámpa Na milyen módok vannak? Hallottam olyat is hogy ledlámpát tettek wr fejidomba az jó
megoldás mármint egy led elemlámpát beleépíteni és mikor lemerül elem csere simán bír 1-2 hónapot hátra meg wr kacsafarokidom és abba is led úgy jó megoldás? vagy lehet generátorral? Mert úgy hallottam nem fér a vázba bele. Endúrót azért nem veszek mert azok gyengébbek mint a cross. Köszi. előre is!
Vagy más mód?
"Azért kell a lámpa hogy este lássak vele erdőben."
Akkor minek a hátsólámpa? Ne kamuzz itt!
Amúgy 300 USD alatt megvan minden a generátorhoz:
A kérdező kommentje:
"Azért mert ha néha útra megyek ne basszon el a kamion tudom szabálytalan de néha muszály (sic!)"
A bozótosban sem szabad közlekedni krossz motorral, csak zárt pályán szabályos...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!