Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autot valaszam?

Melyik autot valaszam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nekem ez az auto jelentene az elso jarmuvemet, amit sajat ket kezem munkajaval sporoltam meg, 21 eves vagy 3 eve van jogositvanyom, rendszeresen vezettem a szuleim Opel Astrajat kb 2 naponta olyan 35km a munkahelyemig, es sikerult megsporolnom 1.750.000 forintot, es nem a "apuci" adta kolcson, mert mi nem elunk milliomos csaladban, ezert en dolgoztam meg, es a 2 auto kozul h melyik erne meg jobban, de igazabol meg neztem egy Opel Calibrat tuningolva, de nemtudom h "eros" is legyen, meg "massziv" is nemtudom, szerintetek milyen autot valaszak? 1.700.000-ig? Es ha tudtok "linket" jo volna. Koszonom elore is a valaszokat

2009. aug. 18. 21:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van en is a kombi mellett dontottem, es nagyon szepen koszonom a hasznos valaszokat, ja es nekem nem akarok vele 200-al menni, nekem arra kell elsosorba hogy vigyen el A pontbol B pontba, es nem a nagy GORE akarok lenni, koszonom megegyszer a valaszokat, a KOMBIT VALASZTOM
2009. aug. 18. 21:45
 12/20 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de az a kombi Németországban van. Arra még rájön egy v@lag pénz. Behozatal, regadó,stb..:(
2009. aug. 18. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
BMW fanatikus vagyok, ne értsd félre, de szerintem ne BMW-t vegyél. Az elsőt semmiképpen. A másodikat meg nem lesz egyszerű behozni és tényleg drágább is lesz. De ha jót akarsz magadnak vegyél inkább mást. Nem túl olcsó járművek a bömbik, ráadásul elég sokat bele is tehettek már.
2009. aug. 18. 22:05
 14/20 anonim válasza:
39%
huu hat 21 evesen nagyon ertelmesen gondolkodsz, remelem en is majd kifogok magamnak egy ilyen pasit :) sok sikert a tovbbiakban , biztos sokra fogod vinni
2009. aug. 18. 22:37
 15/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az a kombi Nemetorszagban van, de szerencsemre van a Falumban egy elado kombi, 1.500.000 forintot ker erte, az is 1999-es kiadas, es ha minden igaz akkor alkudhto aron, ismrem az auto multjat, mert egyik rokonome es tudom, hogy hogy kezelte.
2009. aug. 18. 23:04
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha csak ez a 2 jöhet szóba akkor a 2.at válaszd szerintem.

A fogyasztás az kicsit sok és 1,5 millióból már újabb kocsit is kapsz.

2009. aug. 19. 00:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Én inkább racionálisan döntenék és hanyagolnám a BMW-ket, ember ezeket nem csak megvenni hanem fenntartani is kell! Ha eddig volt spórolt lóvéd ezután majd nem lesz!

A leg kézenfekvőbb megoldás egy kombi F Astra lenne, egy megkíméltebb dízellel. Ha TD akkor mindenképp Isuzu legyen, ha nem akkor német motorosból csak szívóD-t vegyél. Ezekkel is lehet 140-150 között szalatgálni, és ha már egyszer mondod hogy nem felvágni kell, akkor mit érdekel hogy épp Opel van ráírva. Ennyiből már nagyon jót lehet kapni ezekből.

2009. aug. 19. 11:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Utananeztem, es igaza van az utolsonak h sok a fenntartasa, az Opel Astra F is jol nezz, es lehet h az melet dontok mert eleg olcson lehet hozza alkatreszeket kapni, ellenben a BMW-el szembe. Utananezek, hogy a kornyeken talaloke elado Astrat. Es megegyszer koszonom a valaszokat.
2009. aug. 19. 14:17
 19/20 anonim válasza:

Szia itt egy autó remélem tetszik

[link]

2009. aug. 19. 17:29
 20/20 A kérdező kommentje:
Huuuu, fel is hivtam az elobb azt aki feltette a hirdetest es holnap menyek el, hogy nezzem meg, alitolag a 950.000 forint csak iranyar, meg azt is kozolte h alkudhato, igyhat sztem ismet visszaterek a BMW-re, olcso is, meg marad penzem a kulonfele papirok elintezesere, jon egyik autoszerelo haverom is, hogy nezze meg, hogy neme hajtottak szejel. Es koszonom a valaszt mindenkinek, ja es alitolag vezetett szervizkonyve is van amibe le van irva, hogy mikor mit koltottek az autora.
2009. aug. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!