Hogyan lehet a gőzt elvezetni?
És miért gőzölög egyáltalán az az ótó?
Inkább vidd szarvízbe ahelyett hogy ilyen hülyeségeket írogatsz és csináltasd meg a hűtőt...
És ez még mindig a valóság, nem a nídforszpíd meg egyéb ilyen vackok. Ezt észben kéne tartani...
Nem az a hülyeség amit én írtam...
De amúgy meg ha annyira gőzölögni akarsz akkor egy csővel kivezeted a kívánt helyre aztán gőzölöghet.
De mivel normál esetben a hűtőrendszer nyomás alatt van, és e miatt képes arra hogy 100°C felett egy kicsivel még nem forr fel, így ha bárhol is ki akarod vezetni a gőzt akkor el is cseszed szépen a hűtőrendszert.
Oszt' minek? Hogy télen leolvaszd az ablakot? Arra van kaparó, meg jégoldó spray, meg a belső fűtés.
Vagy hogy úgy nézzen ki az ezres Swift mint a 424-es gőzmozdony?
Amellett hogy nem értem mit szeretnél vele a technikai megvalósítás is érdekes, hogyan forralod a vizet, hogyan pótolod ami elforr, mit csinálsz a lecsapódással (nézd meg az edény tetejét mikor főzöl, meg a deres fákat télen), meg egyáltalán MINEK?
Nem biztos, hogy a válaszolók hülyék!
Ha meg tudod oldani, hogy az autód gőzt termeljen, akkor már csak egy ujjgyakorlat kivitelezni, hogy a szélvédőnél távozzon!
Ha tényleg a szélvédő leolvasztásán gondolkodsz, akkor azt is vedd figyelembe, hogy a lecsapódó gőz induláskor ráfagyhat a szélvédőre, aztán majd jól nem látsz semmit! A gőzben lévő ásványi anyagok pedig lecsapódhatnak a szélvédőre, aztán majd viheted Mr.Proper-t vízkőteleníteni!
:D
Meg ugyebár -10°C-ban(de még felette is) a kiáramló gőz a hideg levegőtől hirtelen lehűl és megfagy.
Szóval végig szakadó hóban vezethetnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!