Első autó vásárlás. Drágát - vagy **art?
Üdv. Nos most szereztem meg a jogosítványomat, 21évet fogom hamarosan tölteni.
Már 17 éves korom óta külföldön dolgozom, tanultam mellette.
Eddig gyűjtögettem , s most elég sok pénz gyűlt össze a számlámon.
Minden álmom egy BMW , és azon gondolkozom, hogy első autónak ajánljátok , hogy ilyen autót vásároljak magamnak?
Igazából amiért a szívem hajt egy ilyen autó miatt, mivel rengeteget dolgoztam (12-15 órát naponta, Havonta 280+ órám jött ki), s mellette gyors diplomát tettem külföldön.
Úgy érzem eleget tettem érte, hogy kiérdemeljem.
Első: [link]
vagy [link]
Inkább elsőnek vásároljak olcsóbb autót rutin megszerzése miatt? Hozzáteszem, ha BMW-t vásárlok szeretném elvégezni a BMW Driver Traininget is.
De nem tudom. Mindenki azt mondja, elsőnek olcsóbb autót, de én amúgy se vagyok az a vadállat típus, aki 100al hajtana lakott területen.
Szerintetek?
20 órát dolgozom Igen, Szakács vagyok Franciaországban,
2 Michelin Csillagos étteremben. Nálunk non stop hajtás van. Ha valaki fáradt a fejedet letépik. Mivel már rég óta ott vagyok, s remekül teljesítettem Hideg ételeknél ezért Chef de Partie rangon vagyok.
Minden az én kezemen fut át, mindent ellenőriznem kell amit a másik 3 segédem csinál.Minden áldott nap mikor valami szálítmány érkezik Nekem kell ellenőrizni. Ha valami gubanc van akkor Én kapom a részlegemen a leordítást elsőnek. Csakis utána ordíthatok én, hogy ki hibázott.
Miért dolgozom ennyit? Mert nem akarok otthon ülni Magyarországon, hogy anyámék nyakán lógjak, hogy 300 ezer forintos szarral furikázzak naponta, s hogy életem végéig tűrjem , hogy nekem pofáznak, s tiszteletet semmit nem kapok.
Így, bejárom az utamat Európában, s mindenhova felfognak venni mert olyan helyről jövök amire mindenki felnéz a szakmában. Plusz az a tudás amit megszerzek.
Leszarom, hogy nincs időm élni. Hidd el van néha, de akkor 2 havi otthoni fizetést baszok el 1 éjszaka alatt.
Nőm meg mindig van, mert a pénz beszél, és kutya ugat.
Miért ide írtam? Mert az ismerőseim irigységből kb. letagadják, hogy ismernek engem.Plusz senkinek , senkinek nincs ilyen kategóriájú autója 10km es körzetben.
Elnézést elszakadt a cérna.
Jól mondod anonym tipikus magyar mentalitás , mindenki a másik zsebében turkál. Honnan van ennyi pénze, rohadjon meg biztos lop, ÁHH tudom biztosan hazudik.
Én hülye meg szeretem a hazámat, s szeretnék haza utazni 10 év múlva.
Egész Magyarországot fel kellene szántani, az ilyen irigy embereket meg ostorral verni romániáig.
szerintem azért az normális, hogyha érdekli az embereket, honnan van ennyi pénzed. pláne ha az ismerőseid. mindenki kíváncsi az ilyesmire. azért is mert hátha kap valami ötletet, hogy mit tudna ő is kezdeni magával. meg amikor látja, hogy neked jól megy, akkor nyilván sokszorozottan eszébe jut, hogy neki nem. pláne ha esetleg kicsit fenn hordod az orrod :)
ezt meg ne vedd föl, hogy nem élsz. a munka is élet. pláne, ha abban találod meg magad. az olyan valakinek, akinek öröme van a munkájában nem ad annyit a szórakozás, mert eleve azt csinálja amit szeret. csak sajna sokaknak egy kín amit csinálnak.
azért legyél tudatában, hogy elég szerencsésen alakultak a dolgaid és becsüld meg. érted, akinek jobban megy kell megértőnek lenni azzal, akinek nem és nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!